Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 07-Ιαν-2020 10:54

  ΕΥΔΑΠ: Πρόωρη οποιαδήποτε εκτίμηση για την τιμολόγηση του αδιύλιστου νερού

  ΕΥΔΑΠ: Πρόωρη οποιαδήποτε εκτίμηση για την τιμολόγηση του αδιύλιστου νερού
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Πρόωρη χαρακτηρίζει η ΕΥΔΑΠ οποιαδήποτε προσπάθεια προσέγγισης του ζητήματος της τιμής του αδιύλιστου νερού πριν τη σύναψη συμφωνίας της εταιρείας με το Ελληνικό Δημόσιο, με αφορμή σχετικό δημοσίευμα στον κυριακάτικο Τύπο.

  Όπως αναφέρεται στη σχετική εταιρική ανακοίνωση, "σε συνέχεια δημοσιεύματος στον Τύπο (Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020), αναφορικά με την τιμολόγηση του αδιύλιστου νερού και τις επιπτώσεις της στα οικονομικά αποτελέσματα της ΕΥΔΑΠ Α.Ε., η Εταιρεία ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι οποιαδήποτε προσπάθεια προσέγγισης του ζητήματος, πριν τη σύναψη συμφωνίας μεταξύ Εταιρείας και Ελληνικού Δημοσίου, με χρήση αποσπασματικών, ελλιπών ή λανθασμένων στοιχείων, είναι πρόωρη και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.  

  Όπως έχει ανακοινωθεί στις 22 Οκτωβρίου 2019, η σύμβαση με το Ελληνικό Δημόσιο παρατάθηκε για έξι μήνες. Ο προσδιορισμός τυχόν επιδράσεων στα οικονομικά αποτελέσματα της Εταιρείας θα είναι εφικτός όταν ολοκληρωθούν οι σχετικές διαπραγματεύσεις και υπάρχει συμφωνία. Η ΕΥΔΑΠ θα ενημερώσει υπεύθυνα το επενδυτικό κοινό μόλις υπάρξουν αξιόπιστα και οριστικά δεδομένα".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ