Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 03-Ιαν-2020 14:30

  Fourlis: ΕΓΣ στις 24/1 για την έγκριση πολιτικής αποδοχών μελών του Δ.Σ.

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της FOURLIS θα πραγματοποιηθεί την 24η Ιανουαρίου 2020, ημέρα Παρασκευή, με αντικείμενο, την υποβολή και Έγκριση Πολιτικής Αποδοχών για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4548/2018.

  Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας και με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την 24η Ιανουαρίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας στο Μαρούσι Αττικής, επί της οδού Σωρού αριθ. 18-20, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί του μοναδικού θέματος της ημερήσιας διάταξης.

  Σε περίπτωση αναβολής ή ματαίωσης της σύγκλησης της ως άνω Γενικής Συνέλευσης ή μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας, καλούνται οι Μέτοχοι σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 31η Ιανουαρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ., στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας στο Μαρούσι Αττικής, επί της οδού Σωρού αριθ. 18-20, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί του μοναδικού θέματος της ημερήσιας διάταξης χωρίς δημοσίευση νεότερης πρόσκλησης.

  Μοναδικό Θέμα Ημερήσιας Διάταξης:
  Υποβολή και Έγκριση Πολιτικής Αποδοχών για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4548/2018.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων