Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 20-Δεκ-2019 10:45

  PRODEA INVESTMENTS: Πώληση 4 ακινήτων έναντι €93 εκατ.

  PRODEA INVESTMENTS: Πώληση 4 ακινήτων έναντι €93 εκατ.
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην πώληση τεσσάρων ακινήτων ιδιοκτησίας της έναντι 93 εκατομμυρίων ευρώ προχωρά η PRODEA Investments σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Η πώληση των τεσσάρων ακινήτων προέκυψε μετά από διαδικασία στο πλαίσιο της οποίας αναδείχτηκαν ως προτιμητέος συμβαλλόμενος εταιρείες που διαχειρίζεται η Dromeus Capital Group:

  1. Αυτοτελές κτήριο γραφείων, συνολικής επιφανείας 8.641,76 τ.μ., το οποίο βρίσκεται επί της Λεωφ. Μεσογείων 1 και Βασ. Σοφίας 118 στην Αθήνα

  2. Αυτοτελές κτήριο γραφείων, συνολικής επιφανείας 12.443,46 τ.μ., το οποίο βρίσκεται επί της Λεωφ. Πειραιώς 74-76 στο Μοσχάτο.

  3. Οριζόντιες ιδιοκτησίες - γραφειακοί χώροι, συνολικής επιφανείας 5.501,00 τ.μ., σε πολυώροφο κτήριο το οποίο βρίσκεται επί της Ακαδημίας 68, Χαρ.Τρικούπη και Ζωοδόχου Πηγής στην Αθήνα.

  4. Κατάστημα, όροφοι γραφείων και parking/αποθηκευτικοί χώροι, συνολικής επιφανείας 10.293,42 τ.μ., σε πολυώροφο κτήριο το οποίο βρίσκεται επί της Λεωφ. Κηφισίας 178 και Αγησιλάου, Χαλάνδρι.

  Το συνολικό τίμημα πώλησης ανήλθε σε €93 εκατ., ενώ η εύλογη αξία την 30.06.2019, βάσει εκτίμησης που διενεργήθηκε από ανεξάρτητους εκτιμητές, ανερχόταν σε €73,9 εκατ..

  Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Prodea, κ. Άρις Καρυτινός δήλωσε: "Το τίμημα για το εν λόγω χαρτοφυλάκιο καταδεικνύει την τρέχουσα δυναμική της ελληνικής κτηματαγοράς για ακίνητα με αξιόλογα επενδυτικά χαρακτηριστικά όπως αυτά του χαρτοφυλακίου της Prodea. Η εταιρεία μας συνεχίζει το επενδυτικό της
  πρόγραμμα με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή της, ενώ ταυτόχρονα αξιολογεί την ωρίμανση υφισταμένων ακινήτων προκειμένου να επιτύχει τη βέλτιστη απόδοση για τους μετόχους της."

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ