Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 18-Δεκ-2019 18:47

  Attica Group: Τη διανομή κερδών 0,05 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε η έκτακτη γ.σ.

  Attica Group: Τη διανομή κερδών 0,05 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε η έκτακτη γ.σ.
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τη διανομή κερδών ύψους 0,05 ευρώ ανά μετοχή στους μετόχους ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Attica Group που έλαβε χώρα την 18η Δεκεμβρίου 2019.

  Αναλυτικότερα, η Συνέλευση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

   1.     Ενέκρινε την εναρμόνιση του καταστατικού της Εταιρίας σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4548/2018 και ειδικότερα την τροποποίηση, κατάργηση και αναρίθμηση άρθρων του Καταστατικού της.

   2.     Ενέκρινε την τροποποίηση του άρθρου 12 παρ. 1 του Καταστατικού της Εταιρίας που τιτλοφορείται "ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΗΤΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ", ώστε εφεξής νομικό πρόσωπο να δύναται να οριστεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου να είναι τριετής.

  3.     Ενέκρινε τη διανομή κερδών και προαιρετικών αποθεματικών της Εταιρίας, σύμφωνα με το άρθρο 162 παρ. 3 του ν. 4548/2018, συνολικού καθαρού ποσού Ευρώ 10.790.292,15. Ως εκ τούτου, το ποσό που εγκρίθηκε να διανεμηθεί στους μετόχους ανέρχεται σε Ευρώ 0,05 ανά μετοχή.

  Περαιτέρω, αποφασίσθηκε να εξουσιοδοτηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο να αποφασίσει επί των ειδικότερων όρων υλοποίησης της ληφθείσας απόφασης και εντός των ορίων της απόφασης αυτής και ειδικότερα επί των δικαιούχων της ως άνω χρηματικής διανομής, την ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος, την ημερομηνία έναρξης καταβολής του ποσού καθώς και επί οποιουδήποτε άλλο θέματος απαιτείται προς εκτέλεση της απόφασης.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ