Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 17-Δεκ-2019 12:14

  Intracom: Συνεχίζονται οι διακρίσεις για την IDE

  Intracom: Συνεχίζονται οι διακρίσεις για την IDE
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Μια ακόμη επιβράβευση των προσπαθειών και των αποτελεσμάτων της INTRACOM DEFENSE (IDE) αποτελεί η τιμητική διάκριση που έλαβε στο πλαίσιο του θεσμού "Made in Greece 2019”, που πραγματοποιήθηκε σε εκδήλωση την οποία διοργάνωσε η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ την Δευτέρα 16 Δεκ. 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Intracom.

  Την απονομή του Χρυσού Βραβείου "Εξαγωγικής Αριστείας Βιομηχανικού Προϊόντος" στο Διευθύνοντα Σύμβουλο της IDE κ. Γεώργιο Τρουλλινό έκανε ο Υφυπουργός για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια κ. Κωνσταντίνος Φραγκογιάννης.

  Με την διάκριση αυτή επιβραβεύεται η ποιότητα, η καινοτομία και η εξωστρέφεια για προϊόντα της IDE με μεγάλη προστιθέμενη αξία για την Ελληνική Οικονομία, μέσα σε περιβάλλον δύσκολων διεθνών οικονομικών συνθηκών, που έχουν σαν αποτέλεσμα οι εξαγωγές της τα τελευταία χρόνια να φθάσουν σε ποσοστό πάνω από 97% του κύκλου εργασιών της. Παράλληλα η IDE συνεισφέρει περίπου το 5% των συνολικών ελληνικών εξαγωγών στις ΗΠΑ, ενώ αναθέτει σημαντικό ποσοστό του έργου της σε άλλες ελληνικές εταιρίες συμβάλλοντας στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας.

  Η εκδήλωση "Made in Greece” είναι από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις και εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ για την ενδυνάμωση και διάδοση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου καινοτομίας και εξωστρέφειας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης πολιτικοί, εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας, διαφόρων φορέων βιομηχανίας, επιμελητήριων καθώς και μέσα μαζικής ενημέρωσης.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ