Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 16-Δεκ-2019 17:54

  Μέσα από το e-Banking της Alpha Bank η ενημέρωση για τους λογαριασμούς όλων των τραπεζών

  Μέσα από το e-Banking της Alpha Bank η ενημέρωση για τους λογαριασμούς όλων των τραπεζών
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Άμεση και εύκολη πρόσβαση, μέσα από το ανανεωμένο myAlpha web, στα υπόλοιπα και τις κινήσεις όλων των λογαριασμών που τηρούν σε ελληνικές τράπεζες, αποκτούν, για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, οι πελάτες της Alpha Bank.

  H νέα λειτουργικότητα βασίζεται στις δυνατότητες του Open Banking και είναι διαθέσιμη από τις 15.12.2019 μέσω του e-Banking της Alpha Bank, καλύπτοντας σε πρώτη φάση λογαριασμούς που τηρούνται στις τράπεζες Εθνική και Πειραιώς, ενώ πολύ σύντομα η υπηρεσία θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες τράπεζες της ελληνικής αγοράς.

  Ο διευθυντής της Διεύθυνσης Ψηφιακών Δικτύων της Alpha Bank, Σωτήρης Κυριάκος επισήμανε: "Η Alpha Bank συμμετέχει δυναμικά στις ψηφιακές εξελίξεις και καινοτομεί παρέχοντας, πρώτη στην ελληνική αγορά, τη δυνατότητα στους πελάτες μας να έχουν, από ένα μόνο σημείο και ανά πάσα στιγμή, τον συνολικό έλεγχο των λογαριασμών που τηρούν σε ελληνικές τράπεζες. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας, εργαζόμαστε συστηματικά και εξελίσσουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας ώστε να προσφέρουμε στους Πελάτες μας περισσότερη ασφάλεια, ευελιξία και εξοικονόμηση χρόνου”.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ