Συνεχης ενημερωση

  Κυριακή, 01-Δεκ-2019 12:29

  Δωρεά εξοπλισμού επεξεργασίας νερού στο Πανεπιστήμιο Πατρών από την Watera Ελλάς

  Δωρεά εξοπλισμού επεξεργασίας νερού στο Πανεπιστήμιο Πατρών από την Watera Ελλάς
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την εταιρεία Watera Ελλάς ΑΒΕΕ, μέλος του ομίλου UNIBIOS τίμησε, πριν από μερικές ημέρες, ο Πρόεδρος του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών καθηγητής κ. Δημήτριος Βαγενάς. Συγκεκριμένα, σε εκδήλωση αναφορικά με την "Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση, Έρευνα, Καινοτομία και Ανάπτυξη”, ο κ. Βαγενάς τίμησε την Watera Ελλάς για την έμπρακτη συνδρομή της στην εκτέλεση της εκπαιδευτικής αποστολής του Τμήματος Χημικών Μηχανικών. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Πρόεδρος της Watera Ελλάς κ. Ορφέας Μαυρίκιος.

  Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η Watera Ελλάς,  αναγνωρίζοντας το υποδειγματικό εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, δώρισε στο Τμήμα ένα σύστημα αφαλάτωσης με την τεχνολογία αντίστροφης όσμωσης και μία στήλη απιονισμού "mixed-bed”, προκειμένου να έχει την δυνατότητα να παράγει άριστο απιονισμένο νερό για τις ανάγκες των εργαστηρίων του.  Παράλληλα, το Τμήμα, διαθέτοντας μία συσκευή αντίστροφης όσμωσης, θα μπορεί να παρέχει στους φοιτητές του την ευκαιρία να εξοικειωθούν με αυτή τη τεχνολογία που τόσο έχει διαδοθεί τα τελευταία χρόνια.

  "Η Watera Ελλάς, που συνεχίζει την πετυχημένη πορεία της στην αγορά επεξεργασίας νερού σε Ελλάδα και εξωτερικό, παραμένει διαρκώς προσανατολισμένη στην μεγιστοποίηση της συμβολής της στην αναβάθμιση της εκπαιδευτικής και ερευνητικής δραστηριότητας των ανώτατων εκπαιδευτικών μας ιδρυμάτων, αναγνωρίζοντας τον καθοριστικό ρόλο των επιστημόνων μας στην ενίσχυση της μακροπρόθεσμης ανάπτυξης του επιχειρείν και βέβαια συνολικά της χώρας μας" καταλήγει η ανακοίνωση.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ