Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 29-Νοε-2019 10:04

  Intralot: Επεκτείνει το συμβόλαιο με τη Λοταρία του New Hampshire

  Intralot: Επεκτείνει το συμβόλαιο με τη Λοταρία του New Hampshire
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η INTRALOT ανακοίνωσε σήμερα ότι η θυγατρική της στις ΗΠΑ, INTRALOT Inc, υπέγραψε επέκταση συμβολαίου για την παροχή λύσεων Αθλητικού Στοιχήματος στη Λοταρία της Πολιτείας του New Hampshire.

  Η INTRALOT θα προσφέρει αθλητικό στοίχημα από τις αρχές του 2020 σε περισσότερα από 1.300 υφιστάμενα σημεία πώλησης στο New Hampshire.

  "Η INTRALOT παρέχει τα καινοτόμα προϊόντα και τις λύσεις της στη Λοταρία του New Hampshire από την έναρξη της συνεργασίας μας το 2010", δήλωσε ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT. "Η πρόσφατη εισαγωγή του αθλητικού στοιχηματισμού στην Πολιτεία μας δίνει την ευκαιρία να υλοποιήσουμε τις λύσεις επόμενης γενιάς που διαθέτουμε και να εφαρμόσουμε την εξειδίκευσή μας, διασφαλίζοντας μια απαράμιλλη εμπειρία παίκτη για τους πολίτες της".

  "Μέσω αυτής της ανανέωσης συμβολαίου να παρέχουμε την κορυφαία τεχνολογία μας αθλητικού στοιχήματος, θα ενισχύσουμε τη Λοταρία του New Hampshire και θα επεκτείνουμε την καθιερωμένη λειτουργία της με νέες και συναρπαστικές επιλογές ψυχαγωγίας, προσελκύοντας παράλληλα νέες δημογραφικές ομάδες παικτών", δήλωσε ο Byron Boothe, προσωρινός Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT Inc.. "Προσβλέπουμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας με τη Λοταρία για να μεγιστοποιήσουμε την αύξηση των πωλήσεων και να εξασφαλίσουμε πρόσθετα έσοδα με κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο για το Κράτος και τους πολίτες του".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ