Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 28-Νοε-2019 18:29

  ΟΠΑΠ: Αισιοδοξία Κόουπ για την επίτευξη των στόχων του 2019

  ΟΠΑΠ: Αισιοδοξία Κόουπ για την επίτευξη των στόχων του 2019
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τα ισχυρά αποτελέσματα στα αριθμολαχεία, οι δυναμικές επιδόσεις στην δραστηριότητα των παιγνιομηχανημάτων (VLTs) και η συνεχής βελτίωση των επιδόσεων του αθλητικού στοιχηματισμού συνεισέφεραν στις θετικές επιδόσεις του τρίτου τριμήνου του 2019, επιβεβαιώνοντας την αναπτυξιακή δυναμική του ΟΠΑΠ και τα σημαντικά οφέλη που έχουν προκύψει από το μετασχηματισμό της εταιρείας. Αυτό σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος, Ντάμιαν Κόουπ, μιλώντας στους αναλυτές, κατά την τηλεδιάσκεψη για την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων του εννεάμηνου.

  "Λίγες εβδομάδες πριν το 2020, το έτος κορύφωσης για την υλοποίηση του Οράματος 2020, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα επιτύχουμε του στόχους μας για το σύνολο του 2019, χάριν στη σκληρή δουλειά της Ομάδας του ΟΠΑΠ, τις επενδύσεις και τις πρωτοβουλίες που έχουμε πραγματοποιήσει", τόνισε.

  Αναφορικά με τη διανομή του έκτακτου μερίσματος η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός του πρώτου τριμήνου 2020, η διοίκηση επισήμανε ότι αυτό θα ανέρχεται κατ’ ελάχιστο στα καθαρά κέρδη της χρήσης του 2019.

  Ο επικεφαλής του Οργανισμού εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων ΟΠΑΠ. Όπως σημείωσε τα νέα καταστήματα είναι μεγαλύτερα, σημαντικά αναβαθμισμένα και ελκυστικά για τους πελάτες. Στο πλαίσιο αυτό, το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των καταστημάτων θα συνεχιστεί το 2020, με στόχο τα καταστήματα ΟΠΑΠ να καθιερωθούν ως τοπικοί προορισμοί διασκέδασης.

  Στο τέλος του 2019 ολοκληρώνονται τα VLTs

  Όπως τόνισε ο κύριος Κόουπ, η πλήρης ανάπτυξη του δικτύου των VLTs θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του έτους. Η δραστηριότητα των παιγνομηχανημάτων συνέχισε την αναπτυξιακή της πορεία και στο τρίτο τρίμηνο του 2019. Σύμφωνα με τον κύριο Κόουπ, οι θετικές τάσεις αναμένεται να συνεχιστούν και κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

  Σε ότι αφορά στη δραστηριότητα αθλητικού στοιχηματισμού, αυτή σημείωσε ξανά θετικές επιδόσεις, λόγω της απόδοσης των προϊόντων στοιχηματισμού κατά τη διάρκεια αγώνων (live) και των συσκευών αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (SSBTs). Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ αναβαθμίζει περαιτέρω τα προϊόντα αθλητικού στοιχηματισμού με νέες δυνατότητες, όπως η δυνατότητα cash-out μέσω της εφαρμογής Opapp.

  Ερωτηθείς για τη διαδικτυακή αγορά, ο κ. Κόουπ αναφέρθηκε στις προοπτικές και τη σταθερή πρόοδο που σημειώνουν οι δραστηριότητες του ΟΠΑΠ και στην αύξηση της πελατειακής του βάσης, τονίζοντας ότι η επένδυση του ΟΠΑΠ στη Stoiximan αποδίδει ήδη.

  Τέλος, η διοίκηση σημείωσε πως ανοδικά κινούνται και οι υπηρεσίες Tora, ιδιαίτερα στον τομέα που αφορά την πληρωμή λογαριασμών και οφειλών του Δημοσίου. Σύμφωνα με τον κύριο Κόουπ, εμφανίζεται αύξηση των σχετικών συναλλαγών κάθε μήνα, τάση που αναμένεται να κορυφωθεί εντός του Δεκεμβρίου.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ