Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 22-Νοε-2019 13:02

  Folli Follie: Στην τελική ευθεία με τους ομολογιούχους

  Folli Follie: Στην τελική ευθεία με τους ομολογιούχους
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την οριστική (;) απάντηση της ad hoc επιτροπής των ομολογιούχων πιστωτών αναμένει η διοίκηση της Folli Follie Group

  Στελέχη της διοίκησης της FFG με τα οποία επικοινώνησε το Capital.gr., ανέφεραν πως η εταιρεία τελεί εν αναμονή του term sheet, όπως έχει διαμορφωθεί έπειτα από εβδομάδες διαπραγματεύσεων και αλλαγών επί του οριστικού κειμένου, που έχει αποσταλεί στους ομολογιούχους.

  Το κείμενο αυτό έχει συνδιαμορφωθεί από τις νομικές υπηρεσίες των δύο πλευρών και αναμένεται η επίσημη απάντηση από πλευράς Hoylihan Lokey και των υπόλοιπων συμβούλων των ομολογιούχων.

  Προ ημερών, στελέχη της διοίκηση της FFG είχαν ταξιδέψει το Λονδίνο όπου και πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εκπροσώπους των ομολογιούχων και συζητήθηκε το πλαίσιο του προτεινόμενου σχεδίου χρηματοοικονομικής αναδιάρθρωσης της εταιρείας.

  Ακολούθησαν νέες συζητήσεις στην Αθήνα, σε συνεδριάσεις του ΔΣ της εταιρείας και εν συνεχεία νέα επικοινωνία με τους ομολόγιούχους, με στόχο να οριστικοποιηθεί το πλαίσιο της συμφωνίας που, εκτός απροόπτου, δείχνει να βρίσκεται καθ΄οδόν.

  Σημειώνεται πως στην Ad Hoc Committee των ομολογιούχων μετέχουν οι Oasis Management, Mercier Vanderlinden, Kyma ital, η Bank Of China (Luxembourg) και η βελγική AG Insurance, εκπροσωπώντας πιστωτές που κατέχουν ένα σημαντικό μέρος (εκτιμάται άνω του 40% των ενέγγυων πιστωτών) των ομολογιών που είχε εκδώσει η εταιρεία.

  Ν. Χρυσικόπουλος

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ