Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 19-Νοε-2019 16:17

  Επιβεβαιώνει η Creta Farms για δεσμευτικές προσφορές από Impala και Lime Capital - Η ανακοίνωση

  Επιβεβαιώνει η Creta Farms για δεσμευτικές προσφορές από Impala και Lime Capital - Η ανακοίνωση
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Creta Farms ανακοίνωσε σήμερα ότι δύο επενδυτικά σχήματα, η Impala Investment και η Lime Capital, κατέθεσαν δεσμευτικές προσφορές για την απόκτηση του ενεργητικού της εταιρείας, επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα του Capital.gr.

  Σύμφωνα με την εταιρεία, θα ακολουθήσει αξιολόγηση των προσφορών για την ανάδειξη του στρατηγικού επενδυτή που θα αναλάβει την ανασυγκρότηση της αλλαντοβιομηχανίας.

  Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει:

  "Η "ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ Α.Β.Ε.Ε." ("Εταιρεία"), ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι την 18η Νοεμβρίου 2019 και ώρα 21:00 έληξε η προθεσμία που είχαν οι υποψήφιοι επενδυτές να καταθέσουν δεσμευτικές προσφορές για την απόκτηση του ενεργητικού της Εταιρείας. Υποβλήθηκαν δεσμευτικές προσφορές από δύο επενδυτικά σχήματα, η μία από την Impala Investment, μέτοχο της Λακωνικής Τροφίμων του επιχειρηματία Δημήτρη Βιντζηλαίου και η δεύτερη από την Lime Capital, το fund που ελέγχει τη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩNH. Στο επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει αξιολόγηση των προσφορών για την ανάδειξη του στρατηγικού επενδυτή που θα αναλάβει την ανασυγκρότηση της Εταιρείας”.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ