Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 07-Νοε-2019 14:38

  Audiovisual: Ενέργειες ενίσχυσης του επιχειρησιακού πλάνου

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΣ ΑΕ" ανακοίνωσε σήμερα ότι στα πλαίσια της ενίσχυσης του επιχειρησιακού πλάνου του Ομίλου (Όμιλος AVE) και εμπλουτισμού των εμπορικών δραστηριοτήτων του με νέα προϊόντα, έχει προχωρήσει στις κατωτέρω ενέργειες:

  α) Εντός του Οκτωβρίου ίδρυσε την εταιρία  "ANADISIS SMART ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε." στην οποία είναι μέτοχος κατά 100% η θυγατρική εταιρεία "ΤΕΛΕ ΓΙΟΥΝΙΚΟΜ ΑΕ".

  Η νεοσυσταθείσα θυγατρική θα  δραστηριοποιηθεί  στο χώρο της παροχής υπηρεσιών εφαρμογών πληροφορικής και ειδικότερα στη δημιουργία λειτουργικών προγραμμάτων (software), τα οποία θα βασίζονται σε προηγμένους αλγορίθμους και εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης (Artificial Intelligence Software), για την επεξεργασία  στατιστικών δεδομένων πρόβλεψης γεγονότων και τάσεων καθώς και γενικά την ανάπτυξη εφαρμογών παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε χρήστες μηχανογραφικών συστημάτων.

  β) Ταυτόχρονα η θυγατρική εταιρεία "ΟΦΙΣΜΑΡΤ ΑΕ"  διευρύνει τις δραστηριότητές της πλέον του παραδοσιακού  εφοδιασμού Επιχειρήσεων και Οργανισμών με αναλώσιμα γραφείου, καθώς εισέρχεται δυναμικά στις υπηρεσίες διαχείρισης εκτυπώσεων (MPS), έχοντας εξασφαλίσει την συνεργασία και την υποστήριξη των κορυφαίων εταιρειών τεχνολογίας εκτυπώσεων, HP και KYOCERA, ενώ ήδη έχει υλοποιήσει με επιτυχία τα πρώτα έργα.

  Παράλληλα η "ΟΦΙΣΜΑΡΤ ΑΕ"  στα πλαίσια της Ανάπτυξής της  έγινε το Ελληνικό Μέλος της  "EOSA” (European Office Supplies Alliance), της ηγετικής  συμμαχίας Ευρωπαίων Προμηθευτών Office Supplies η οποία ιδρύθηκε το 2002, με σκοπό την ανάπτυξη των πωλήσεων, την καινοτομία και την εξοικονόμηση αγορών. Τα μέλη της είναι επιλεγμένες ευρωπαϊκές εταιρείες Office Supplies - μία εταιρεία ανά κράτος-μέλος της Ευρώπης.

  Τέλος, ο Όμιλος AVE στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης των δραστηριοτήτων και περιορισμού των λειτουργικών δαπανών του, όπως έχει ήδη δημοσιοποιήσει, βρίσκεται στην διαδικασία συγχώνευσης της μητρικής εταιρείας  με τις 100% θυγατρικές εταιρείες της "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΑΕ" και "ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ ΓΚΕΪΜΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΝΤΕΡΤΕΪΝΜΕΝΤ ΑΕ".

  Με την ανωτέρω κίνηση ο όμιλος αναμένεται να βελτιώσει ποιοτικά την ευελιξία του στη διαχείριση και στον έλεγχο  εμπορικών τομέων που αντιπροσωπεύουν οι τρεις εταιρείες, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει το κεντρικό μοντέλο διοίκησής του. Ταυτόχρονα μέσω της λειτουργίας των οικονομιών κλίμακας θα περιορίσει τα λειτουργικά του κόστη σε όφελος του κεφαλαίου κίνησης. Η συγχώνευση αναμένεται να ολοκληρωθεί την 31.12.2019, έτσι ώστε από την 01.01.2020 να υφίσταται μόνο η μητρική εταιρεία.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ