Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 06-Νοε-2019 10:50

  ΔΕΗ: Το ποσοστό της Silchester παραμένει υψηλότερο του 10%

  ΔΕΗ: Το ποσοστό της Silchester παραμένει υψηλότερο του 10%
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σχολιάζοντας δημοσιεύματα αναφορικά με την συμμετοχή της εταιρείας "Silchester International Investors LLP” ("Silchester”) στο μετοχικό κεφάλαιο της ΔΕΗ, η ΔΕΗ Α.Ε. διευκρινίζει ότι το συνολικό ποσοστό των πέντε (5) αμοιβαίων κεφαλαίων τα οποία διαχειρίζεται η Silchester παραμένει υψηλότερο του 10%.

  Η εταιρική ανακοίνωση της 5ης Νοεμβρίου, σημειώνει η ΔΕΗ, αφορά στη συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο της ΔΕΗ Α.Ε. του "Silchester International Investors International Value Equity Trust", το οποίο είναι ένα (1) εκ των πέντε (5) παραπάνω αμοιβαίων κεφαλαίων της Silchester.

  Σε χθεσινή ανακοίνωσή της, η ΔΕΗ ενημέρωνε ότι, κατόπιν της από 1.11.2019 σχετικής γνωστοποίησης της εταιρίας "Silchester International Investors LLP" ("Silchester") με την ιδιότητα του διαχειριστή επενδύσεων της "Silchester International Investors International Value Equity Trust", η συνολική άμεση συμμετοχή της "Silchester International Investors International Value Equity Trust" μειώθηκε στις 31.10.2019 από 5,01% των δικαιωμάτων ψήφου της ΔΕΗ ή 11.632.267 μετοχές σε 4,96% των δικαιωμάτων ψήφου της ΔΕΗ ή 11.515.991 μετοχές.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ