Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 05-Νοε-2019 14:42

  Audiovisual: Υπεγράφη το σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης με δύο θυγατρικές της

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην υπογραφή του σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης της με δύο θυγατρικές της εταιρείες, δια απορρόφησής τους,υπέγραψε στις 16 Οκτωβρίου η Auduovisual.

  Πρόκειται για τις θυγατρικές  "Ελληνικά Ψυχαγωγικά Πάρκα Ανώνυμη Εταιρεία" και "Ιντερνάσιοναλ Γκέιμινγκ και Εντερτέινμεντ Ανώνυμη Εταιρεία Ψυχαγωγίας και Διασκέδασης".

  Σύμφωνα με την εταιρική ανακοίνωση, στo πλαίσιo της ως άνω σκοπούμενης συγχώνευσης, το σύνολο των σχετικών εγγράφων τα οποία προβλέπονται, έχουν αναρτηθεί από τις 04.11.2019 στην ιστοσελίδα της απορροφώσας, ενώ είναι διαθέσιμα και στην έδρα των απορροφώμενων εταιρειών. Τα εν λόγω έγγραφα αφορούν (α) στο από 16.10.2019 Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης, (β) στους από 30.06.2019 Ισολογισμούς Αποτίμησης των Απορροφώμενων και των Εκθέσεων των Ορκωτών Ελεγκτών επ' αυτών, (γ) στις οικονομικές καταστάσεις των Απορροφώμενων και της Απορροφώσας για τις τελευταίες τρεις χρήσεις καθώς και τις σχετικές εκθέσεις διαχείρισης των Διοικητικών τους Συμβουλίων.

  Τέλος δεδομένου ότι η Απορροφώσα είναι η μοναδική μέτοχος των Απορροφώμενων και κατέχει το σύνολο (100%) των μετοχών τους, δεν υφίσταται σχέσης ανταλλαγής εταιρικών συμμετοχών μεταξύ των Συγχωνευόμενων Εταιρειών, και επομένως το μετοχικό κεφάλαιο της Απορροφώσας δεν θα αυξηθεί λόγω της συγχώνευσης, αλλά θα παραμείνει αμετάβλητο.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ