Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 24-Οκτ-2019 12:00

  MIG: Στην Πειραιώς μεταβιβάστηκε το ομολογιακό

  MIG: Στην Πειραιώς μεταβιβάστηκε το ομολογιακό
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην Τράπεζα Πειραιώς μεταβιβάστηκε από τα επενδυτικά κεφάλαια που διαχειρίζεται η "Fortress Investment Group LLC" το κοινό ομολογιακό δάνειο έκδοσης της Εταιρίας ύψους €150 εκ. και σημερινού υπολοίπου €142,5 εκ. όπως ανακοίνωσε σήμερα η MIG, κατόπιν και σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

  Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε το κοινό ομολογιακό δάνειο έκδοσης της εταιρείας ύψους €150 εκ. και σημερινού υπολοίπου €142,5 εκ. μεταβιβάστηκε από τα επενδυτικά κεφάλαια που διαχειρίζεται η "Fortress Investment Group LLC" προς την "Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε." (εφεξής "η Τράπεζα"). H "Τράπεζα Eurobank Ergasias A.E." θα παραμείνει Πληρεξούσιος Καταβολών και Εκπρόσωπος των Ομολογιούχων.

  Κατόπιν αιτήματος της Εταιρίας, η "Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε." συναίνεσε στον ορισμό της 6.12.2019 ως νέας Ημερομηνίας Αποπληρωμής τόσο του ανωτέρω μεταβιβασθέντος κοινού ομολογιακού δανείου όσο και του κοινού ομολογιακού δανείου έκδοσης της Εταιρίας ύψους €115 εκ. και σημερινού υπολοίπου €86,25 εκ. που η Εταιρία οφείλει επίσης να αποπληρώσει προς την Τράπεζα. Στο διάστημα αυτό η Εταιρία και η Τράπεζα θα συζητήσουν την αναχρηματοδότηση ή/και την αναδιάρθρωση του δανεισμού της.

  Στο πλαίσιο αυτό η Εταιρία ανακοινώνει, περαιτέρω, ότι οι συζητήσεις με τα επενδυτικά κεφάλαια της "Farallon Capital Europe LLP" και "Oak Hill Advisors (UK) LLP" για την από κοινού χορήγηση νέας χρηματοδότησης στην Εταιρία δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία και διεκόπησαν", καταλήγει η ανακοίνωση.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ