Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 18-Οκτ-2019 19:48

  Lamda Development: Υπέγραψε μνημόνιο κατανόησης με την Εθνική Τράπεζα

  Lamda Development: Υπέγραψε μνημόνιο κατανόησης με την Εθνική Τράπεζα
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την ολοκλήρωση της υπογραφής Μνημονίου Κατανόησης και Προθέσεων ανακοίνωσε η Lamda Development με την Εθνική Τράπεζα. Μέσω του εν λόγω Μνημονίου Κατανόησης  η Εθνική Τράπεζα διατυπώνει την πρόθεση να συμβάλει και να συμπράξει νομίμως στη διαδικασία εκδόσεως Π.Δ. για την έγκριση του Πολεοδομικού Σχεδίου της περιοχής στην οποία βρίσκεται το εμπορικό κέντρο "The Mall Athens", υπό την προϋπόθεση ότι θα της καταβληθεί το ποσό των 11.000.000 ευρώ, το οποίο ανταποκρίνεται στην εύλογη αξία των ακινήτων της (που βρίσκονται στην ως άνω περιοχή) και στη συνολική της απαίτηση από το τίμημα αγοραπωλησίας που της οφείλεται από θυγατρική εταιρεία του Δήμου Αμαρουσίου (ΑΘΜΟΝΟ Α.Ε.).

  Αναλυτικά η ανακοίνωση:

  Κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία "LAMDA Development Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών και Αξιοποίησης Ακινήτων" και το διακριτικό τίτλο "LAMDA DEVELOPMENT S.A. " που εδρεύει στο Μαρούσι, Λεωφ. Κηφισίας 37Α, και αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 003379701000 (η "Εταιρεία") προβαίνει στην εξής ανακοίνωση αναφορικά με πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούν σε συμφωνία απόκτησης ακινήτων από την Εθνική Τράπεζα.

  Επιβεβαιώνεται ότι ολοκληρώθηκε η υπογραφή Μνημονίου Κατανόησης και Προθέσεων (MEMORANDUM OF UNDERSTANDING) με το οποίο η "ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε." διατυπώνει την πρόθεση να συμβάλει και να συμπράξει νομίμως στη διαδικασία εκδόσεως Π.Δ. για την έγκριση του Πολεοδομικού Σχεδίου της περιοχής στην οποία βρίσκεται το εμπορικό κέντρο "The Mall Athens", υπό την προϋπόθεση ότι θα της καταβληθεί το ποσό των 11.000.000 €, το οποίο ανταποκρίνεται στην εύλογη αξία των ακινήτων της (που βρίσκονται στην ως άνω περιοχή) και στη συνολική της απαίτηση από το τίμημα αγοραπωλησίας που της οφείλεται από θυγατρική εταιρεία του Δήμου Αμαρουσίου (ΑΘΜΟΝΟ Α.Ε.). Το ως άνω ποσό των 11.000.000 € αναλαμβάνουν δεσμευτικά την υποχρέωση να καταβάλουν η Εταιρεία και η "LAMDA OLYMPIA VILLAGE SMSA" ευθυνόμενες αλληλεγγύως και εις ολόκληρον, κατά τη σύναψη της οριστικής συμφωνίας.

  Η Εταιρεία θα προβεί σύμφωνα με το νόμο, αμελλητί, στις απαραίτητες ανακοινώσεις του επενδυτικού κοινού, μόλις ολοκληρωθεί η οριστική συμφωνία.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ