Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 18-Οκτ-2019 10:59

  Στα χέρια των τραπεζών η διοίκηση της Creta Farms

  Στα χέρια των τραπεζών η διοίκηση της Creta Farms
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 16:17

  Της Αλεξάνδρας Γκίτση

  Το "πράσινο φως" στην τοποθέτηση προσωρινής διοίκησης στην Creta Farms άναψε το Πρωτοδικείο Ρεθύμνου. Πληροφορίες του Capital.gr αναφέρουν πως εκδόθηκε σήμερα το πρωί η απόφαση του Πρωτοδικείου Ρεθύμνου στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι τράπεζες προ ημερών για την τοποθέτηση "υπηρεσιακού" διοικητικού συμβουλίου στην κρητική αλλαντοβιομηχανία με την τοποθέτηση τριών μελών τα οποία πρότειναν αυτές.

  Η αίτηση συζητήθηκε την Τετάρτη και η έκδοση της απόφασης αναμενόταν εντός 48ώρου όπως είχε γράψει το Capital.gr. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το δικαστήριο όρισε τα τρία άτομα που είχαν προτείνει οι τράπεζες τα οποία είναι οι κ.κ. Δημήτρης Τσίρμπας, Λυκούργος Παπαγιαννόπουλος και Στέφανος Ξενάκης. Μέσω αυτής της απόφασης ξεπερνάτε ένα σημαντικό εμπόδιο στον δρόμο προς την εξυγίανση της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας.

  Σύμφωνα με πληροφορίες η δικάσιμος έχει ορισθεί να πραγματοποιηθεί στις 15 Νοεμβρίου όπου η έδρα τότε θα κληθεί να επικυρώσει ή μη τη σημερινή απόφαση.

  Το νέο διοικητικό συμβούλιο

  Σύμφωνα με πληροφορίες διευθύνων σύμβουλος εκτελεστικό μέλος στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Creta Farms ανέλαβε ο κ. Δημήτρης Τσιρμπάς, ο κ. Λυκούργος Παπαγιαννόπουλος ορίσθηκε μη εκτελεστικός πρόεδρος και ο κ. Στέφανος Ξενάκης μέλος. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες τις υπογραφές των επιταγών θα αναλάβει ο κ. Τσιρμπάς ενώ οι ευθύνες για πληρωμές και εγκρίσεις θα περάσουν στον κ. Μιχάλη Χουρδάκη. Με αυτό το διοικητικό συμβούλιο θα "πάει” η εταιρεία μέχρι τις 15 Νοεμβρίου όπου η έδρα του Πρωτοδικείου Ρεθύμνου θα κληθεί να επικυρώσει ή μη τη σημερινή απόφαση για τον διορισμό του συγκεκριμένου διοικητικού συμβουλίου.

  Εν τω μεταξύ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να συζητηθεί και να ζητηθεί η σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ