Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 10-Οκτ-2019 15:21

  Creta Farms: "Ναι" από Κ. Δομαζάκη σε διοίκηση κοινής αποδοχής

  Creta Farms: "Ναι" από Κ. Δομαζάκη σε διοίκηση κοινής αποδοχής
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Επιστολή προς την επικεφαλής των πιστωτών Εθνική Τράπεζα στην οποία δηλώνει τη συναίνεσή του στην πρότασή τους για άρση του αδιεξόδου μέσω της τοποθέτησης διοίκησης κοινής αποδοχής, απέστειλε σήμερα ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης.

  Σημειώνεται ότι το Capital.gr είχε αναφέρει από τις 5 Οκτωβρίου ότι οι τράπεζες είναι έτοιμες να ενεργοποιήσουν το plan b, προκειμένου να ολοκληρωθεί η πώληση της Creta Farms και να διασφαλίσουν μέρος των κεφαλαίων με τα οποία την έχουν δανειοδοτήσει, στο πλαίσιο του οποίου έχουν ζητήσει την παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου της αλλαντοβιομηχανίας και τον διορισμό "υπηρεσιακής” διοίκησης.

  Ειδικότερα, σε σχετική ανακοίνωση ο κ. Κ. Δομαζάκης αναφέρει: "Τα συμφέροντα της Creta Farm, των εργαζομένων και των μετόχων ήταν και παραμένουν πρώτη προτεραιότητά μου.

  Στο πλαίσιο αυτό απέστειλα σήμερα επιστολή προς την επικεφαλής των πιστωτών Εθνική Τράπεζα στην οποία δηλώνω τη συναίνεσή μου στην πρότασή τους για άρση του αδιεξόδου μέσω της τοποθέτησης διοίκησης κοινής αποδοχής, όπως προφορικά δήλωσα και ενώπιον της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.  Αναμένω τη συγκεκριμενοποίηση της πρότασης προκειμένου να αρθούν τα εμπόδια που έχουν προκύψει μετά τις ακατανόητες πρακτικές του κ. Εμ. Δομαζάκη και η εταιρία να λειτουργήσει στο μεταβατικό στάδιο έως την εύρεση επενδυτή.

  Οφείλω να επισημάνω ότι τόσο ο κ. Εμ Δομαζάκις προσωπικά όσο και οι εντολοδόχοι του στην εταιρεία δυσχεραίνουν την είσοδο σε υποψήφιους επενδυτές, πλήττοντας την εξ εξελίξει διαδικασία ανάδειξης στρατηγικού επενδυτή. Επιπλέον με δεδομένη τη θέση των τραπεζών σε σχέση με τη διοίκηση της Creta Farm αδυνατώ να αντιληφθώ από ποιον αντλεί το δικαίωμα ο κ. Εμ Δομαζάκις να παραμένει ως καταληψίας στην εταιρία", καταλήγει η ανακοίνωση.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ