Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 08-Οκτ-2019 15:22

  MLS: Δεν υπάρχει κάποιο σημαντικό γεγονός που να δικαιολογεί την πτώση της μετοχής μας

  MLS: Δεν υπάρχει κάποιο σημαντικό γεγονός που να δικαιολογεί την πτώση της μετοχής μας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Δεν υπάρχει κάποιο σημαντικό γεγονός που να δικαιολογεί την πτώση της μετοχής της εταιρίας και των Ομολόγων, ενώ η εταιρία σκοπεύει να αποπληρώσει το ομόλογο λήξεως 11-7-2020 στην εν λόγω ημερομηνία, τονίζει σε ανακοίνωσή της η MLS.

  Η MLS Πληροφορική έχει ολοκληρώσει το επενδυτικό της πλάνο σχετικά με τη νέα Πλατφόρμα Αναγνώρισης Φωνής και Τεχνητής Νοημοσύνης και πλέον υλοποιείται η επέκταση σε νέες αγορές. Έτσι θα επανέλθουν σταδιακά οι επενδυτικές δαπάνες στα συνήθη για την εταιρία επίπεδα, σημειώνεται σε εταιρική ανακοίνωση προς τους επενδυτές.

  Σύμφωνα με έρευνες τα Smart Speakers/Smart Displays θα ξεπεράσουν σε πωλήσεις τα Tablets το 2021.

  Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της MLS, "η εταιρία δραστηριοποιείται ήδη σε 5 αγορές (Ελλάδα, Κύπρος, Σερβία, Βουλγαρία, Αλβανία) από τις οποίες τα έσοδα αυξάνονται σταδιακά. Η εταιρία βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις και με άλλες 2 αγορές.

  Στην ελληνική αγορά η εταιρία διεύρυνε το μερίδιο της στην αγορά των Tablets (η οποία αγορά έχει πτωτικές τάσεις) και διατηρεί το μερίδιο της στην αγορά των Smartphones. Εντός του έτους τα Smartphones και Tablets της εταιρίας θα έχουν ενσωματωμένη τη νέα Πλατφόρμα (η οποία προσαρμόζεται για κάθε συσκευή Android) γεγονός που δίνει σημαντικό Added Value στα προϊόντα της εταιρίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στις χώρες που δραστηριοποιείται.

  Δεν υπάρχει κάποιο σημαντικό γεγονός που να δικαιολογεί την πτώση της μετοχής της εταιρίας και των Ομολόγων.

  Η εταιρία σκοπεύει να αποπληρώσει το ομόλογο λήξεως 11-7-2020 στην εν λόγω ημερομηνία.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ