Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 27-Σεπ-2019 19:35

  Διευκρινίσεις από Creta Farms σχετικά με το Δ.Σ. της εταιρείας

  Διευκρινίσεις από Creta Farms σχετικά με το Δ.Σ. της εταιρείας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας είναι αυτό που βρίσκεται δημοσία αναρτημένο στον ηλεκτρονικό ιστότοπο της υπηρεσίας ΓΕ.ΜΗ., αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Creta Farms με αφορμή δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει την τελευταία ώρα στο διαδίκτυο.

  Η εταιρεία, επιφυλασσόμενη παντός νομίμου δικαιώματός της, επισημαίνει επίσης ότι οποιαδήποτε άλλη περί του αντιθέτου πληροφορία δημοσιοποιείται, συνιστά σκόπιμη προσπάθεια παραπληροφόρησης του κοινού.

  Η ανακοίνωση της Creta Farms:

  "Επί των δημοσιεύματων που έχουν κυκλοφορήσει την τελευταία ώρα στο διαδίκτυο με θέμα το "νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας", η Εταιρεία διασαφηνίζει ότι το ισχύον και νόμιμο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας είναι αυτό που βρίσκεται δημοσία αναρτημένο στον ηλεκτρονικό ιστότοπο της υπηρεσίας ΓΕ.ΜΗ. και οιοσδήποτε μπορεί να το επιβεβαιώσει ανά πάσα στιγμή. Τέλος, η Εταιρεία επιφυλασσόμενη παντός νομίμου δικαιώματός της, επισημαίνει ότι οποιαδήποτε άλλη περί του αντιθέτου πληροφορία δημοσιοποιείται, συνιστά σκόπιμη προσπάθεια παραπληροφόρησης του κοινού”.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ