Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 17-Σεπ-2019 10:09

  Αίτημα της Alumil για παράταση του standstill agreement με τις τράπεζες μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου

  Αίτημα της Alumil για παράταση του standstill agreement με τις τράπεζες μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Αίτημα παράτασης του standstill agreement με τις πιστώτριες τράπεζες έως τις 12 Δεκεμβρίου έχει υποβάλει η Alumil, η οποία σημειώνει ότι αναμένει θετική απάντηση σε αυτό μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

  Όπως αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση - απάντησή της σε επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, "η καταληκτική ημερομηνία της από 22.10.2018 σύμβασης ανοχής (standstill agreement) παρήλθε μεν την 12η Σεπτεμβρίου 2019, πλην όμως έχει ήδη υποβληθεί προς τις Πιστώτριες Τράπεζες νέο αίτημα παράτασης της σύμβασης μέχρι την 12η Δεκεμβρίου 2019, η θετική απάντηση επί του οποίου εκτιμάται ότι θα ληφθεί εντός του τρέχοντος μηνός.

  Η αιτηθείσα παράταση του standstill agreement, θα δώσει τη δυνατότητα στην Εταιρία και τις Πιστώτριες Τράπεζες, αρχικώς μεν να οριστικοποιήσουν τους ενδεικτικούς όρους της αναδιάρθρωσης κατόπιν δε να υπογράψουν την τελική σύμβαση αναδιάρθρωσης.

  Αναφορικά με την συγχώνευση δι’ απορροφήσεως της ΑΛΟΥΦΟΝΤ από την ΑΛΟΥΜΥΛ, επαναλαμβάνουμε, ότι αυτή θα καταστήσει ευχερέστερη την επιτυχή ολοκλήρωση της διαπραγματευόμενης αναδιάρθρωσης του τραπεζικού δανεισμού της ΑΛΟΥΜΥΛ, ενώ παράλληλα θα επιτρέψει εκτεταμένες επιχειρηματικές συνέργειες σε επίπεδο χρηματοοικονομικού και λειτουργικού κόστους.

  Τέλος, σημειώνουμε ότι η ΑΛΟΥΜΥΛ θα προβεί, σύμφωνα με την εταιρική και χρηματιστηριακή νομοθεσία, στην ορθή και έγκαιρη πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού σχετικά με τη σκοπούμενη συγχώνευση και την ολοκλήρωση της αναδιάρθρωσης του τραπεζικού της δανεισμού, καταλήγει η εταιρεία.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Διαβάστε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ
  και ηλεκτρονικά στο

  ReadPoint
  Kυκλοφορεί μαζί με το
  FORBES ΟΚΤ 2020