Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 16-Σεπ-2019 13:31

  Επιβεβαιώνει η MIG την πρόταση της EMMA Capital για εξαγορά της Vivartia

  Επιβεβαιώνει η MIG την πρόταση της EMMA Capital για εξαγορά της Vivartia
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Marfin Investment Group, με ανακοίνωσή της, επιβεβαιώνει τις αποκλειστικές πληροφορίες του Capital.gr ότι υπήρξε αποδέκτης μη δεσμευτικής εκδήλωσης ενδιαφέροντος υπό όρους από την EMMA Capital για την εξαγορά έως και του συνόλου του ποσοστού συμμετοχής της (92,1%) στην Vivartia, κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

  Όπως αναφέρεται ακόμη στη σχετική ανακοίνωση, "η εταιρία έχει ήδη ενημερώσει την ενδιαφερόμενη ότι δεν είναι σε θέση κατά το τρέχον διάστημα να εισέλθει σε συζητήσεις για το περιεχόμενο της ως άνω μη δεσμευτικής εκδήλωσης ενδιαφέροντος, δεδομένου ότι, όπως έχει ήδη ανακοινώσει στο επενδυτικό κοινό (1.8. και 8.8.2019), ευρίσκεται σε αποκλειστικές συζητήσεις για την αναχρηματοδότηση του εταιρικού δανεισμού της με επενδυτικά κεφάλαια, στο πλαίσιο των οποίων παρέχονται οι συνήθεις στις περιπτώσεις αυτές πληροφορίες για την διενέργεια οικονομικού και νομικού ελέγχου.

  Η Εταιρία θα προβαίνει σε ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό, εφόσον προκύπτει οποιαδήποτε ανακοινώσιμη πληροφορία", καταλήγει η MIG.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Διαβάστε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ
  και ηλεκτρονικά στο

  ReadPoint
  Kυκλοφορεί μαζί με το
  FORBES ΟΚΤ 2020