Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 12-Σεπ-2019 17:34

  Folli Follie: Η εκλογή ορκωτού λογιστή-ελεγκτή για το 2018 στην τακτική γ.σ. της 3ης Οκτωβρίου

  Folli Follie: Η εκλογή ορκωτού λογιστή-ελεγκτή για το 2018 στην τακτική γ.σ. της 3ης Οκτωβρίου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την εκλογή του τακτικού και του αναπληρωματικού ορκωτού λογιστή-ελεγκτή για τη χρήση 2018 θα αποφασίσει, μεταξύ άλλων, η εξ αναβολής Τακτική Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα την 3η Οκτωβρίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 μ.μ.

  Αναλυτικά τα θέμα ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

  1. Εκλογή του τακτικού και του αναπληρωματικού Ορκωτού Λογιστή - Ελεγκτή για την χρήση 2018 και καθορισμός της αμοιβής τους για την χρήση αυτή.

  2. Διάφορες ανακοινώσεις, εγκρίσεις και αποφάσεις.

  Σημειώνεται ότι η παρούσα γενική συνέλευση αποτελεί συνέχεια της εξ αναβολής συνέλευσης της από 10.9.2019 Τακτικής Συνέλευσης των Μετόχων, κατά την οποία οι κκ. Μέτοχοι της Εταιρείας αποφάσισαν την αναβολή της συζήτησης και λήψης αποφάσεων επί του τέταρτου θέματος της ημερησίας διάταξης περί εκλογής του τακτικού και αναπληρωματικού Ορκωτού Λογιστή - Ελεγκτή για την χρήση 2018 και καθορισμού της αμοιβής τους για την χρήση αυτή.

  Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης, σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της Εταιρείας απαρτίας για τη λήψη αποφάσεων επί των ανωτέρω θεμάτων της αρχικής ημερήσιας διάταξης κατά την ημερομηνία της 3.10.2019, καλούνται οι μέτοχοι σε Α΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την 11.10.2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00μ.μ. στην έδρα της Εταιρείας, στον Άγιο Στέφανο Αττικής, 23ο χλμ. Αθηνών - Λαμίας, χωρίς την δημοσίευση νεοτέρας προσκλήσεως. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της τυχόν Α’ Επαναληπτικής Συνελεύσεως θα είναι τα ανωτέρω αναφερόμενα.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ