Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 12-Σεπ-2019 17:22

  Τιτάν: Πρωτοβουλία, σε συνεργασία με το ReGeneration, για τις ψηφιακές δεξιότητες

  Τιτάν: Πρωτοβουλία, σε συνεργασία με το ReGeneration, για τις ψηφιακές δεξιότητες
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο TITAN, σε συνεργασία με το ReGeneration, εγκαινιάζει μία καινοτόμο "ακαδημία" που απευθύνεται σε νέους και νέες με ενδιαφέρον για τον τομέα των δεδομένων (data science). Στόχος του ReGeneration Academy for Digital Acceleration | Data Science Lab - Powered by TITAN είναι η ενίσχυση της εξειδίκευσης νέων επιστημόνων με εφόδια που θα τους καταστήσουν ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας, ώστε να διεκδικήσουν θέσεις σε τομείς σχετικούς με την επιστήμη των δεδομένων. Η πρωτοβουλία αυτή συνδέεται άμεσα με την προσπάθεια επιτάχυνσης της μετάβασης στη νέα ψηφιακή εποχή, στο πλαίσιο της οποίας ο ΤΙΤΑΝ υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ψηφιακού μετασχηματισμού (Industry 4.0).

  Το ReGeneration Academy for Digital Acceleration | Data Science Lab - Powered by TITAN προσκαλεί νέους και νέες έως 29 ετών, αποφοίτους σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (συγκεκριμένων σχολών θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης) στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, με εργασιακή εμπειρία έως τριών ετών και ενεργή συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες να κάνουν την αίτησή τους και να διευρύνουν τις ευκαιρίες τους στην Ελλάδα. 

  Το πρόγραμμα υλοποιείται µε training partner την Code.Hub. Έχει διάρκεια 100 ώρες σε διάστημα έξι εβδομάδων και προσφέρει εντατική εκπαίδευση βασικών και πιο προχωρημένων αρχών data science. Επιπλέον, περιλαμβάνει δύο ολοήμερα σεμινάρια προγραμματισμού (special training & coding all-day events), ένα εκ των οποίων θα πραγµατοποιηθεί στο εργοστάσιο TITAN, στο Καµάρι Βοιωτίας. Μερικές από τις θεματικές του προγράμματος είναι: Software Engineering, Relational Databases, Python, Business Intelligence, Machine Learning, Artificial Intelligence, Data Visualization, Big Data Technologies & Systems. 

  Η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων είναι ανοιχτή έως και τις 27 Σεπτεμβρίου.
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ