Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 29-Αυγ-2019 16:36

  Πρόγραμμα ανταμοιβής συνεπών δανειοληπτών στεγαστικών δανείων από την Εθνική Τράπεζα

  Πρόγραμμα ανταμοιβής συνεπών δανειοληπτών στεγαστικών δανείων από την Εθνική Τράπεζα
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Πρόγραμμα ανταμοιβής για τους συνεπείς δανειοπλήπτες στεγαστικών δανείων ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι αναγνωρίζει την προσπάθειά των πελατών της να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις μέσα στη δύσκολη οικονομικά συγκυρία των τελευταίων ετών

  Το πρόγραμμα τίθεται σε ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 και θα παρέχει στους συνεπείς πελάτες στεγαστικών δανείων οικονομικό όφελος στο τέλος κάθε έτους.
   
  Για τη συμμετοχή ενός πελάτη στο Πρόγραμμα Ανταμοιβής θα πρέπει η εκταμίευση του στεγαστικού δανείου του να έχει πραγματοποιηθεί 5 τουλάχιστον χρόνια πριν την έναρξη ισχύος του Προγράμματος και να είναι ενήμερος καθ' όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

  Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  -Επιστροφή 5% επί του συνόλου των τόκων που πληρώνει ο δανειολήπτης σε ετήσια βάση. Η επιστροφή αυτή θα αποδίδεται απολογιστικά τον Ιανουάριο κάθε έτους και θα αντιστοιχεί στους τόκους του προηγούμενου έτους.  

  -Όφελος 2% της αξίας των καθημερινών συναλλαγών του μέσω του προγράμματος go4more, σε επιλεγμένες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στους κλάδους Super Market και Πρατήρια Καυσίμων. Το ποσοστό αυτό ισοδυναμεί με πόντους που θα αποδίδονται απολογιστικά τον Ιανουάριο κάθε έτους, για τις συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο έτος.

  Επιπρόσθετα, με την πληρωμή της μηνιαίας δόσης του δανείου ο πελάτης κερδίζει μέσω του προγράμματος go4more επιπλέον πόντους, τους οποίους μπορεί να εξαργυρώσετε στο δίκτυο 6.800 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ