Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 23-Αυγ-2019 17:55

  Κυριακούλης: Έγκριση Δ.Σ. για λήψη έντοκου δανείου €1 εκατ. από την κ. Αρετή Κυριακούλη

  Κυριακούλης: Έγκριση Δ.Σ. για λήψη έντοκου δανείου €1 εκατ. από την κ. Αρετή Κυριακούλη
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η εταιρεία Κυριακούλης ανακοίνωσε ότι το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, στις 22.08.2019, αποφάσισε ομόφωνα την παροχή άδειας για τη λήψη έντοκου δανείου για την αγορά σκαφών, ποσού 1 εκατ. Ευρώ, από τη μέτοχο και συνδεδεμένο μέρος κ. Αρετή Κυριακούλη.

  Όπως ανακοινώθηκε, το δάνειο θα είναι διάρκειας 5 ετών, με ονομαστικό επιτόκιο 3% (σταθερό), περίοδο εκτοκισμού δωδεκάμηνη και με αποπληρωμή του κεφαλαίου εφάπαξ σε μια δόση την ημερομηνία λήξης της τελευταίας περιόδου εκτοκισμού, άνευ απαιτήσεως για εμπράγματες ή άλλου είδους εξασφαλίσεις.

  Σημειώνεται ότι η δανείστρια κ. Αρετή Κυριακούλη είναι συνδεδεμένη με την εταιρεία ως βασική μέτοχος με ποσοστό 24,71% και ως συγγενής α' βαθμού του προέδρου του Δ.Σ. και διευθύνοντα συμβούλου κ. Θεοφάνη Κυριακούλη και του αντιπροέδρου του Δ.Σ. κ. Σπυρίδωνα Κυριακούλη.

  Σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 100 του Ν.4548/18, εντός δέκα ημερών από την δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης, μέτοχοι που εκπροσωπούν το 1/20 του μετοχικού κεφαλαίου μπορούν να ζητήσουν σύγκληση Γενικής Συνέλευσης για να αποφασίσει αυτή για το ζήτημα της παροχής της άδειας.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ