Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 08-Αυγ-2019 18:02

  MIG: Συζητήσεις με Farallon και Oak Hill για από κοινού νέα χρηματοδότηση

  MIG: Συζητήσεις με Farallon και Oak Hill για από κοινού νέα χρηματοδότηση
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  H Farallon και η Oak Hill Advisors έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τη χορήγηση από κοινού νέας χρηματοδότησης προς την Marfin Investment Group, όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη εταιρεία.

  Ειδικότερα, σε σχετική ανακοίνωσή της η MIG αναφέρει ότι σε συνέχεια των από 31/7/2019 και 1/8/2019 ανακοινώσεων της, η Marfin Investment Group ανακοινώνει την εκδήλωση ενδιαφέροντος από την "Farallon Capital Europe LLP" και την "OHA (UK) LLP" ("Oak Hill Advisors") για την χορήγηση από κοινού νέας χρηματοδότησης προς την εταιρεία.

  Η εταιρεία παρέχει επί του παρόντος στις Farallon και Oak Hill Advisors τις συνήθεις στις περιπτώσεις αυτές πληροφορίες για την διενέργεια οικονομικού και νομικού ελέγχου στα πλαίσια σχετικών συμφωνιών εμπιστευτικότητας, χωρίς να υπάρχει επί του παρόντος οριστική συμφωνία επί των όρων της χρηματοδότησης και θα προβεί σε νεότερη ανακοίνωση προς το επενδυτικό κοινό, εφόσον προκύψει οποιαδήποτε ανακοινώσιμη πληροφορία.

  Η Διοίκηση της εταιρείας εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίηση της για την εμπιστοσύνη προς τις προοπτικές της που πιστοποιείται από την εκδήλωση ενδιαφέροντος από δύο ισχυρά επενδυτικά κεφάλαια με παρουσία και γνώση της ελληνικής αγοράς”.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ