Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 02-Αυγ-2019 16:24

  Αφοί Κορδέλλου: Οριστική συμφωνία με τις τράπεζες για αναδιάρθρωση του βραχυπρόθεσμου δανεισμού της

  Αφοί Κορδέλλου: Οριστική συμφωνία με τις τράπεζες για αναδιάρθρωση του βραχυπρόθεσμου δανεισμού της
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Οριστική Συμφωνία (HEAD OF TERMS) για την αναδιάρθρωση των βραχυπρόθεσμων δανειακών της υποχρεώσεων σε μακροπρόθεσμες βάθους 12ετίας με τις Τράπεζες Alpha Bank, Εθνική και Eurobank (έως το 2031) και επέκταση διάρκειας κατά 48 μήνες (εως το 2023) προς την Τράπεζα Πειραιώς, του συν-χρηματοδοτούμενου αναπτυξιακού προγράμματος COSME του ΕΤαΕ υπέγραψε η "Αφοί Κορδέλλου", μετά την ολοκλήρωση των σχετικών διαπραγματεύσεων, στις 31 Ιουλίου.

  Τη συμφωνία συνυπέγραψαν και οι τέσσερις πιστώτριες τράπεζες της εταιρείας, Alpha Bank, Εθνική, Eurobank και Πειραιώς.

  Σύμβουλος και διαμεσολαβητής για την Αφοί Κορδέλλου ενήργησε η ΕΥ, η οποία στήριξε την εταιρεία στη διαπραγμάτευση, ενώ επιμελήθηκε το επιχειρηματικό πλάνο της συμφωνίας, σύμφωνα με την εταιρική ανακοίνωση.

  Θα ακολουθήσει η υπογραφή διμερών συμβάσεων με κάθε πιστώτρια τράπεζα χωριστά, οι οποίες θα διέπονται από την εν λόγω συμφωνία.

  Με την αναδιάρθρωση των δανειακών της υποχρεώσεων, η εταιρεία αποκτά μακροπρόθεσμη χρηματοοικονομική σταθερότητα, μείωση του κόστους δανεισμού και βελτιωμένη ρευστότητα, θέτοντας τις βάσεις για μια σταθερή αναπτυξιακή πορεία, προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ