Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 01-Αυγ-2019 13:04

  MIG: Συζητήσεις με την Farallon για τη χορήγηση νέας χρηματοδότησης

  MIG: Συζητήσεις με την Farallon για τη χορήγηση νέας χρηματοδότησης
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε συζητήσεις με την "Farallon Capital Europe LLP" ("η Farallon") για τη χορήγηση νέας χρηματοδότησης βρίσκεται η MARFIN INVESTMENT GROUP στο πλαίσιο των συζητήσεων για την αναδιάρθρωση ή/και αναχρηματοδότηση του εταιρικού της δανεισμού, χωρίς να υπάρχει επί του παρόντος οριστική συμφωνία επί των όρων της χρηματοδότησης, όπως σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση κατόπιν ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

  Όπως αναφέρει, η "η Εταιρία έχει συνάψει με την Farallon σχετική συμφωνία εμπιστευτικότητας στο πλαίσιο της οποίας θα παρασχεθούν οι συνήθεις στις περιπτώσεις αυτές πληροφορίες για την διενέργεια οικονομικού και νομικού ελέγχου.

  Σε περίπτωση επιτυχούς ολοκλήρωσης της σχετικής διαδικασίας, θα συμφωνηθούν, μεταξύ άλλων, και ο τρόπος χρήσης των κεφαλαίων (περιλαμβανομένης και της αποπληρωμής υφιστάμενων χρηματοδοτήσεων) και οι εξασφαλίσεις που θα παρασχεθούν (περιλαμβανομένης της σύστασης ενεχύρου επί μετοχών θυγατρικών εταιριών όπως άλλωστε ισχύει και για τις υφιστάμενες χρηματοδοτήσεις).

  Η Εταιρία θα προβεί σε νεώτερη ανακοίνωση προς το επενδυτικό κοινό, εφόσον προκύψει οποιαδήποτε ανακοινώσιμη πληροφορία."

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων