Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 01-Αυγ-2019 10:35

  Q&R: Διευκρινίσεις για απόφαση της ΕΓΣ

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε διευκρινίσεις για απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης προχώρησε η Quality & Reliability ΑΒΕΕ.

  Σχετικά με την ανακοίνωση των αποφάσεων της από 20/7/2019 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και αναφορικά με το 2ο θέμα της ημερήσιας διάταξης η εταιρεία διευκρινίζει ότι προτίθεται να προβεί στη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με το συμψηφισμό λογιστικών ζημιών έτσι ώστε να μην εμπίπτει πλέον στις διατάξεις της παρ.4 του άρθρου 119 του Ν.4548/2018.

  Η ανωτέρω διαδικασία σε καμία περίπτωση δεν θα επηρεάσει τόσο την οικονομική θέση της εταιρείας όσο και τα συμφέροντα των μετόχων της, τα οποία η εταιρεία υπηρετεί με παρρησία και σεβασμό για περισσότερο από 27 έτη.

  Ταυτόχρονα η εταιρεία θα εξακολουθεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον κλάδο της πληροφορικής και να λαμβάνει κάθε αναγκαίο μέτρο έτσι ώστε να εξασφαλίζει την απρόσκοπτη συνέχιση της επαγγελματικής της δραστηριότητας.

  Μέσα από την προσπάθεια αξιοποίησης τόσο του ανθρώπινου δυναμικού όσο και του οικονομικού κεφαλαίου η εταιρεία στοχεύει στην σταθερότητα των χρηματοοικονομικών δεικτών και στην περαιτέρω βελτίωση των λειτουργικών θετικών αποτελεσμάτων, καταλήγει η ανακοίνωση.

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ