Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 18-Ιουλ-2019 20:46

  Folli-Follie: Ενημέρωση μέσω τηλεδιάσκεψης στις 24/7 σχετικά με τη χρηματοοικονομική αναδιάρθρωση

  Folli-Follie: Ενημέρωση μέσω τηλεδιάσκεψης στις 24/7 σχετικά με τη χρηματοοικονομική αναδιάρθρωση
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων μερών μέσω τηλεδιάσκεψης για το σχέδιο χρηματοοικονομικής αναδιάρθρωσης, στις 24 Ιουλίου, προχωρεί το ΔΣ της Folli Follie.

  Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, "το Διοικητικό Συμβούλιο ανακοινώνει σήμερα την διεξαγωγή τηλεδιάσκεψης με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, για να
  παράσχει περαιτέρω ενημέρωση σχετικά με την προτεινόμενη αναδιάρθρωση και τους σχετικούς όρους συμφωνίας (term sheet) που ανακοινώθηκαν στις 15 Ιουλίου 2019.

  Όπως περιγράφεται στην Ανακοίνωση της Προτεινόμενης Αναδιάρθρωσης, η Προτεινόμενη Αναδιάρθρωση λαμβάνει υπόψη τα συμφέροντα όλων των ενδιαφερομένων μερών και αποσκοπεί στην παροχή μιας βιώσιμης κεφαλαιακής δομής για την Εταιρεία και της παροχής της δυνατότητας προς τον Όμιλο να επιτύχει τους στρατηγικούς του στόχους και να βελτιώσει την χρηματοοικονομική του απόδοση. Η Προτεινόμενη Αναδιάρθρωση είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (http://www.ffgroup.com/investors/) και απευθύνεται σε όλους τους πιστωτές και τα ενδιαφερόμενα μέρη της Εταιρείας.

  Η τηλεδιάσκεψη θα διεξαχθεί από το ΔΣ, για να παράσχει προς όλους τους ενδιαφερομένους, ιδιαίτερα τους κατόχους των Ομολόγων 2019, των Ομολόγων 2021 και τους δανειστές των Schuldschein (όπως έκαστος όρος ορίζεται στην Ανακοίνωση της Προτεινόμενης Αναδιάρθρωσης), περαιτέρω πληροφόρηση για την Προτεινόμενη Αναδιάρθρωση και την διαδικασία παροχής συναίνεσης, δια της οποίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ψηφίσουν προς υποστήριξη της Προτεινόμενης Αναδιάρθρωσης.

  Ημερομηνία: 24 Ιουλίου 2019
  Ώρα: 4 μ.μ. Ώρα Ανατολικής Ευρώπης (EET)
  3 μ.μ. Ώρα Κεντρικής Ευρώπης (CET)
  2 μ.μ. Ώρα Βρετανίας (BST)

  Για να συμμετάσχετε στην τηλεδιάσκεψη, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας (http://www.ffgroup.com/investors/documentation) και ακολουθήστε τις οδηγίες.

  Το έντυπο εγγραφής θα είναι διαθέσιμο από την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019, 2 μ.μ. (EET) μέχρι την Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019, 6 μ.μ. (EET).

  Όσοι εγγραφούν κατά το ως άνω διάστημα και επιβεβαιωθούν ως ενδιαφερόμενα μέρη της Εταιρείας (και δικαιούμενοι να συμμετάσχουν στην τηλεδιάσκεψη), θα λάβουν ένα μήνυμα e-mail που θα περιέχει τις πληροφορίες για την συμμετοχή τους στην τηλεδιάσκεψη.

  Η τηλεδιάσκεψη θα διεξαχθεί χωρίς ερωτήσεις από τους πιστωτές, ωστόσο, συγκεκριμένες ερωτήσεις μπορούν να σταλούν απευθείας στην διεύθυνση e-mail που ακολουθεί, προκειμένου η Εταιρεία να παράσχει ειδικές διευκρινίσεις σε όλες τις ερωτήσεις που θα ληφθούν".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων