Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 12-Ιουλ-2019 08:59

  Η PQH πουλά δάνεια 2,4 δισ. ευρώ

  Η PQH πουλά δάνεια 2,4 δισ. ευρώ
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  της Αλεξάνδρας Γκίτση

  Στη διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού για την εκποίηση απαιτήσεων χαρτοφυλακίου δανείων Αίολος (Aeolus), προχωρά η ΡQΗ ως ειδικός εκκαθαριστής. Πρόκειται για το χαρτοφυλάκιο δανείων Αίολος (Aeolus) ύψους 2,4 δισ. ευρώ που αφορά 175.000 δανειολήπτες και 220.000 συμβάσεις.

  Στο πλαίσιο αυτό καλεί νομικά πρόσωπα να υποβάλουν μη δεσμευτικές προσφορές για την αγορά και απόκτηση χαρτοφυλακίου απαιτήσεων από εξυπηρετούμενα και μη εξυπηρετούμενα καταναλωτικά και μικρά επιχειρηματικά δάνεια χωρίς εξασφαλίσεις.
   

  Τι περιλαμβάνει το πακέτο

  Το Χαρτοφυλάκιο Aeolus αφορά σε απαιτήσεις από εξυπηρετούμενα και μη εξυπηρετούμενα καταναλωτικά και μικρά δάνεια επιχειρήσεων χωρίς εξασφαλίσεις των υπό ειδική εκκαθάριση πιστωτικών ιδρυμάτων: Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος Α.Τ.Ε., Proton Bank, Probank, FB Τράπεζα, Πανελλήνια Τράπεζα, Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα, Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας, Συνεταιριστική Τράπεζα Λέσβου - Λήμνου, Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκάνησα, Συνεταιριστική Τράπεζα Ευβοίας, Συνεταιριστική Τράπεζα Δυτικής Μακεδονίας και Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου.

  Ποια η διαδικασία

  Τα ενδιαφερόμενα μέρη θα πρέπει να υποβάλουν Μη Δεσμευτική Πρόσφορα μέχρι την 23η Αυγούστου 2019. Η διαγωνιστική διαδικασία θα διεξαχθεί σε δυο φάσεις. Στην 1η Φάση Υποβολής Μη Δεσμευτικών Προσφορών, τα ενδιαφερόμενα μέρη, θα υποβάλουν μη δεσμευτική προσφορά, θα αποκτήσουν πρόσβαση σε ηλεκτρονική βάση δεδομένων (VDR), όπου γνωστοποιούνται πληροφορίες σχετικές με το Χαρτοφυλάκιο Aeolus και υποβάλλουν Μη Δεσμευτική Προσφορά, η οποία περιλαμβάνει μη δεσμευτική οικονομική προσφορά συνοδευόμενη από όλα τα σχετικά δικαιολογητικά.

  Στη 2η Φάση Υποβολής Δεσμευτικών Προσφορών προβλέπεται πως σε συγκεκριμένο αριθμό συμμετεχόντων που θα επιλέξει η PQH θα αποσταλεί επιστολή σχετικά με τη διαδικασία υποβολής δεσμευτικών προσφορών (Process Letter - 2η Φάση). Τα επιλεχθέντα μέρη υποβάλλουν δεσμευτικές προσφορές, εκ των οποίων θα προκριθούν οι επικρατέστερες με βάση το τίμημα.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων