Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 08-Ιουλ-2019 17:41

  Performance Technologies: Στις 29 Ιουλίου η τακτική Γενική Συνέλευση

  Performance Technologies: Στις 29 Ιουλίου η τακτική Γενική Συνέλευση
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τη διάθεση κερδών για τη χρήση 2018 και τη θέσπιση προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών καλείται να αποφασίσει, μεταξύ άλλων, η τακτική Γενική Συνέλευση της εταιρείας Performance Technologies που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουλίου.

  Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εισηγμένη, οι μέτοχοι της εταιρείας καλούν σε τακτική Γενική Συνέλευση για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα:

  1. Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρείας και του ομίλου της 22ης εταιρικής χρήσης (1η Ιανουαρίου – 31η Δεκεμβρίου 2018), των Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή.

  2. Έγκριση διάθεσης κερδών της 22ης εταιρικής χρήσης (1η Ιανουαρίου – 31η Δεκεμβρίου 2018) και σχηματισμού τακτικού αποθεματικού.

  3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της 22ης εταιρικής χρήσης (1η Ιανουαρίου – 31η Δεκεμβρίου 2018) και των διαχειριστικών ενεργειών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

  4. Έγκριση αμοιβών και αποζημιώσεων σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την 22η εταιρική χρήση (1η Ιανουαρίου – 31η Δεκεμβρίου 2018) και προέγκριση καταβολής αμοιβών και αποζημιώσεων για την τρέχουσα εταιρική χρήση (1η Ιανουαρίου – 31η Δεκεμβρίου 2019).

  5. Εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού ορκωτού ελεγκτή για τη χρήση 2019 και την έκδοση ετήσιου φορολογικού πιστοποιητικού.

  6. Θέσπιση προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών. Καθορισμός του εύρους της τιμής αγοράς των ιδίων μετοχών από την Εταιρία. Καθορισμός χρονικού διαστήματος υλοποίησης της απόφασης αυτής και εξουσιοδότηση στο Δ.Σ. για την υλοποίηση αυτής.

  7. Διάφορες ανακοινώσεις.

  Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου απαρτίας της Γ.Σ. για τη λήψη απόφασης σε οποιοδήποτε από τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, η Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα συνέλθει στις 9 Αυγούστου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00, στον ίδιο χώρο.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ