Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 25-Ιουν-2019 18:12

  Παπουτσάνης: Στις 16/7 η τακτική Γενική Συνέλευση

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 19:15

  Στις 16/7, ημέρα Τρίτη, θα πραγματοποιηθεί η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ για την έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων, την εκλογή ελεγκτών και την έγκριση πολιτικής αποδοχών, μεταξύ άλλων.

  Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, το διοικητικό συμβούλιο της Εταιρείας καλεί τους κ.κ. μετόχους την 16.07.2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 09:00 π.μ. σε τακτική γενική συνέλευση στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας που βρίσκονται στο 71ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο Βαθύ Αυλίδος του Δήμου Χαλκιδέων, με τα εξής θέματα ημερησίας διατάξεως:
  1.    Έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της Εταιρείας για τη χρήση 2018, μαζί με την έκθεση διαχείρισης του διοικητικού συμβουλίου και την έκθεση ελέγχου των ελεγκτών.
  2.    Έγκριση της συνολικής διαχείρισης της Εταιρείας, σύμφωνα με το άρθρο 108 του ν. 4548/2018 και απαλλαγή των ορκωτών ελεγκτών της Εταιρείας για τη χρήση 2018.
  3.    Εκλογή ελεγκτών για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2019 και καθορισμός της αμοιβής τους.
  4.    Έγκριση πολιτικής αποδοχών.
  5.    Έγκριση καταβολής αμοιβών σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου κατά τη χρήση 2018 και μέχρι την τρέχουσα γενική συνέλευση, προέγκριση καταβολής αμοιβών σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου μέχρι την επόμενη τακτική γενική συνέλευση.
  6.    Χορήγηση άδειας στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και τους διευθυντές της Εταιρείας να συμμετέχουν στη διοίκηση νομικών προσώπων με σκοπούς ίδιους ή παρεμφερείς με της Εταιρείας.
  7.    Έγκριση σύμβασης με συνδεδεμένο πρόσωπο κατ’ άρθρο 23α κ.ν. 2190/1920.

  Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της Εταιρείας απαρτία και εξ’ αυτού του λόγου δεν καταστεί δυνατή η λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, η γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας θα συνέλθει σε επαναληπτική συνεδρίαση την 23.07.2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 09:00 π.μ. στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας που βρίσκονται στο 71ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Βαθύ Αυλίδος του Δήμου Χαλκιδέων χωρίς τη δημοσίευση νεότερης πρόσκλησης.

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Διαβάστε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ
  και ηλεκτρονικά στο

  ReadPoint
  Κυκλοφορεί εκτάκτως
  Παρασκευή 5-Ιουν-2020