Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 25-Ιουν-2019 14:44

  Ο Θ. Δουζόγλου "λευκός ιππότης" για την Creta Farms

  Ο Θ. Δουζόγλου "λευκός ιππότης" για την Creta Farms
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 14:51

  Της Αλεξάνδρας Γκίτση
   
  Ο Θεόδωρος Δουζόγλου είναι ο "λευκός ιππότης" για την Creta Farms που προτίθεται να στηρίξει τον Κωνσταντίνο Δομαζάκη και να βάλει 15 εκατ. ευρώ στην εταιρεία, αναφέρουν στο Capital.gr πηγές με γνώση του ενδιαφέροντος του επιχειρηματία. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το όνομα και πρωτίστως το σχέδιο του επενδυτή παρουσίασε σήμερα στις τράπεζες ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης.

  Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνο Δομαζάκη, σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Εθνική Τράπεζα, ως επικεφαλής του κοινοπρακτικού σχήματος των τραπεζών, στην οποία όπως είχε δεσμευτεί να καταθέσει το Letter of Intent του επενδυτή που πρόκειται να επενδύσει ποσό έως και 15 εκατ. ευρώ στην ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜΣ ΑΒΕΕ. Κατά τη συνάντηση ο κ. Κωνσταντίνος Δομαζάκης ανέλυσε τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής του επενδυτή στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας και γνωστοποίησε ότι ο επενδυτής είναι ο κ. Θεόδωρος Δουζόγλου που προτίθεται να επενδύσει μέσω της εταιρείας SCDGROUP LTD συμφερόντων του που εδρεύει στην Κύπρο. 

  Χθες ο μεγαλομέτοχος της Creta Farms κ. Κωνταντίνος Δομαζάκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου είχε αναφέρει  πως έχει στα χέρια του από τον επενδυτή Letter of Intend, ενώ σημείωσε πως ο επενδυτής είναι διατεθειμένος να βάλει έως 15 εκατ. ευρώ στην αλλαντοβιομηχανία. Σχετική ενημέρωση για την ύπαρξη ενδιαφερόμενου επενδυτή έγινε χθες στην Τράπεζα Πειραιώς, ενώ ο κ. Δομαζάκης είχε προαναγγείλει ότι θα αποκάλυπτε το όνομα του κ. Δουζόγλου σήμερα στην Εθνική Τράπεζα η οποία ενεργεί για λογαριασμό των υπολοίπων τραπεζών.

  Ο κ. Θεόδωρος Δουζόγλου είναι ομογενής από την Βενεζουέλα και έκανε την εμφάνισή του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και δραστηριοποιείται κυρίως στον τουριστικό κλάδο.

  Διαβάστε ακόμη: 

  * Το Black Box της Creta Farms 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ