Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 20-Ιουν-2019 13:25

  Τεχνική Ολυμπιακή: Χορήγηση άδειας για την παροχή ασφάλειας και εγγύησης υπέρ της Πόρτο Καρράς

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε. ανακοίνωσε ότι το διοικητικό της συμβούλιο στη σημερινή συνεδρίαση του αποφάσισε τη χορήγηση άδειας κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 100 Ν. 4548/2018 για την παροχή ασφάλειας (ενεχύρου) και εγγύησης υπέρ της θυγατρικής της ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε. για την εξασφάλιση απαιτήσεων κατά της τελευταίας από την έκδοση ομολογιακού δανείου το οποίο θα καλυφθεί από διεθνή θεσμικό επενδυτή με ιδιωτική τοποθέτηση, ύψους έως 45 εκ. Ευρώ και διάρκειας έως 30 μηνών.

  Επίσης, εγγύηση υπέρ της θυγατρικής της ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε., για την εξασφάλιση απαιτήσεων κατά της τελευταίας από την έκδοση του προαναφερόμενου ομολογιακού δανείου θα παρασχεθεί και από τις συνδεδεμένες με την ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε. εταιρείες ΚΤΗΜΑ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε., ΜΑΡΙΝΑ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε., ΓΚΟΛΦ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε. και ΒΙΛΑ ΓΑΛΗΝΗ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΑΣ Α.Ε.

  Σημειώνεται ότι για τις ανωτέρω συναλλαγές η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου ελήφθη με βάση έκθεση ανεξάρτητης ελεγκτικής εταιρείας, η οποία αξιολόγησε το δίκαιο και το εύλογο των συναλλαγών για την Εταιρεία και τους μετόχους της. Είναι, επίσης, αυτονόητο ότι η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί υπό συνήθεις όρους και δη την επιτυχή περάτωση του οικονομικού και νομικού ελέγχου καθώς και την οριστικοποίηση των σχετικών συμβατικών κειμένων.

  Η Εταιρεία θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη επί του θέματος, καταλήγει η ανακοίνωση της εισηγμένης.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ