Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 30-Ιουλ-2007 17:02

    Lavipharm: Χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα από 20/8

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα (ύψους 0,06 ευρώ) θα διαπραγματεύονται οι μετοχές της Lavipharm από τις 20 Αυγούστου 2007. Ως εκ τούτου και όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση δικαιούχοι του μερίσματος (το οποίο ενέκρινε η ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων που πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιουνίου 2007) θα είναι οι κάτοχοι μετοχών της εταιρείας μετά τη λήξη της συνεδρίασης του ΧΑ στις 17/8.

    Σημειώνεται ότι η καταβολή μερίσματος θα ξεκινήσει στις 27 Αυγούστου 2007 μέσω της EFG Eurobank Ergasias και θα πραγματοποιηθεί ως εξής:


    1. Στους χειριστές των δικαιούχων Μετόχων (θεματοφύλακες - χρηματιστηριακές εταιρίες), εφόσον τους έχει χορηγηθεί το δικαίωμα είσπραξης.


    2. Στους ίδιους τους μετόχους με πίστωση του λογαριασμού που τηρούν στην τράπεζα EFG Eurobank Ergasias, εφόσον έχουν εξουσιοδοτήσει την εν λόγω τράπεζα για την είσπραξη του μερίσματος.


    3. Στους ίδιους τους μετόχους, μέσω του δικτύου καταστημάτων της EFG Eurobank Ergasias, με την προσκόμιση του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας, εφόσον (α) τηρούν το χαρτοφυλάκιό τους στα Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. (πρώην Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε.) ή (β) δεν έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους ή (γ) δεν έχουν παράσχει ή έχουν ανακαλέσει την εξουσιοδότηση σε χειριστή για την είσπραξη του μερίσματος.


    Τέλος, η είσπραξη του μερίσματος από τρίτο πρόσωπο είναι δυνατή εφόσον προσκομισθεί, εκτός από τo δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας, και εξουσιοδότηση με τα πλήρη στοιχεία του δικαιούχου, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής του εξουσιοδοτούντος - δικαιούχου από Αστυνομική ή άλλη αρμόδια Αρχή.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ