Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 19-Ιουν-2019 17:53

  Αποχώρηση του CEO Αναστάσιου Φράγκου από την Folli-Follie

  Αποχώρηση του CEO Αναστάσιου Φράγκου από την Folli-Follie
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Αποχωρήσεων συνέχεια από τη διοίκηση της Folli-Follie. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Αναστάσιος Φράγκου αποχωρεί από τη θέση του καθώς η σύμβασή του με την εταιρεία έληξε και δεν υπήρχε πρόθεση για την ανανέωσή της.

  Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αύριο θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας στα κεντρικά του ομίλου στον Αγ. Στέφανο, όπου και αναμένεται να επικυρωθεί η αποχώρηση του κ. Φράγκου. Αν και δεν έχει ακόμη αποφασιστεί ο αντικαταστάτης του, πηγές από τον Άγιο Στέφανο αναφέρουν πως έχουν γίνει προκαταρκτικές επαφές. 

  Ο κ. Φράγκου είχε αντικαταστήσει στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου τον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο, ο οποίος είχε αναγκαστεί να παραιτηθεί έπειτα από απαίτηση πιστωτών της εταιρείας. Ο κ. Φράγκος παρέμεινε στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου για μόλις έξι μήνες.

  Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, ο κ. Φράγκου επικαλέστηκε σοβαρούς προσωπικούς λόγους για την αποχώρησή του. Όπως αναφέρθηκε, η εταιρεία έχει εξετάσει διάφορες περιπτώσεις για τον αντικαταστάτη του ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί μετά την αυριανή συνεδρίαση του δ.σ. Σε αυτή θα συζητηθεί και το θέμα της παραίτησης του κ. Κύρκου από τη θέση του προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου και του ανεξάρτητου μέλους του δ.σ.

  Σημειώνεται ότι ο κ. Νάρκισσος Γεωργιάδης είχε επίσης για ένα διάστημα διατελέσει αναπληρωτής CEO στην εταιρεία.

  Νίκος Χρυσικόπουλος

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Διαβάστε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ
  και ηλεκτρονικά στο

  ReadPoint
  Κυκλοφορεί εκτάκτως
  Παρασκευή 5-Ιουν-2020