Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 19-Ιουν-2019 12:42

  Μύλοι Λούλη: Δύο νέες διακρίσεις με κοινωνικό πρόσημο

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Δύο διακρίσεις έλαβε η εταιρεία Μύλοι Λούλη, την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019, στην τελετή βράβευσης Εθνικού ∆είκτη Εταιρικής Ευθύνης CR Index.

  Ειδικότερα, η εταιρεία διακρίθηκε με το βραβείο BRONΖE, σχετικά με την ανάληψη πρωτοβουλιών και την υλοποίηση δράσεων σε όλο το φάσμα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ενώ παράλληλα έλαβε και τη διάκριση: Έπαινος για το Περιβάλλον.  

  Όπως σημειώνεται η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για ενδέκατη συνεχή χρονιά στο Wyndham Grand Athens με την Υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (Corporate Responsibility Institute), η Μύλοι Λούλη έχοντας ενσωματώσει αποτελεσματικά και μετρήσιμα, υπεύθυνες πρακτικές στη στρατηγική της σε τέσσερις βασικούς πυλώνες -  την Κοινωνία, το Περιβάλλον, τους Εργαζόμενους και την Αγορά - αναδείχθηκε ανάμεσα στις ελληνικές εταιρείες που κάνουν τη διαφορά στο υπεύθυνο επιχειρείν.

  Στη φετινή διοργάνωση βραβεύτηκαν εταιρείες, οι οποίες εκπλήρωσαν επιτυχώς την απαιτητική αξιολόγηση του Δείκτη, η οποία βασίζεται στα διεθνή αυστηρά κριτήρια του Business in the Community (BITC) και εξετάζει τη συνολική στρατηγική της εταιρείας σχετικά με το περιβάλλον, την κοινωνία, τους εργαζόμενους και την αγορά.

  Τα βραβεία παρέλαβε η Όλγα Μάνου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Εταιρικής Υπευθυνότητας της Μύλοι Λούλη η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: "Η διάκριση της Μύλοι Λούλη αποτελεί για όλους εμάς ιδιαίτερη τιμή αλλά και επιβεβαίωση της προσήλωσής μας να συνεισφέρουμε ουσιαστικά στην κοινωνία και το περιβάλλον. Με έμφαση στη διαχρονική στήριξη των τοπικών κοινωνιών και των συνανθρώπων μας σε ανάγκη, δραστηριοποιούμαστε με ευθύνη και σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον και τον άνθρωπο, επιστρέφοντας την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι καταναλωτές μας καθημερινά. Κάθε διάκριση αποτελεί για εμάς κίνητρο να γινόμαστε καθημερινά ολοένα και καλύτεροι αλλά και δέσμευση να συνεχίσουμε να προσφέρουμε αδιάκοπα, υπεύθυνα και ανιδιοτελώς".

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ