Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 12-Ιουν-2019 13:31

  Ιασώ: Συμφέρουσα η ΔΠ της OCM Luxemburg Healthcare Greece λέει το ΔΣ

  Ιασώ: Συμφέρουσα η ΔΠ της OCM Luxemburg Healthcare Greece λέει το ΔΣ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Συμφέρουσα χαρακτηρίζει το διοικητικό συμβούλιο του Ιασώ την προαιρετική δημόσια πρόταση της της OCM Luxembourg Healthcare Greece για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της εταιρείας, στην αιτιολογημένη γνώμη του που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από το Ιασώ.

  Ειδικότερα, το ΔΣ κρίνει ότι το Προσφερόμενο Αντάλλαγμα ποσού €1,50 ανά μετοχή της Δημόσιας Πρότασης εκπληρώνει τις απαιτήσεις του Ν. 3461/2006 και βρίσκεται εντός των ορίων του εύρους αξιών που προσδιόρισε ο Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος,

  Επιπλέον, σημειώνει ότι η επιχειρηματική στρατηγική του Προτείνοντος για την εταιρεία, όπως προκύπτει από το Πληροφοριακό Δελτίο, αποβλέπει στο να συμβάλει στην ενδυνάμωσή της. Προσθέτει ότι η δημόσια πρόταση δεν αναμένεται να έχει επίπτωση στις εργασιακές σχέσεις ή στον αριθμό του προσωπικού, ενώ δεν προβλέπεται μεταφορά του τόπου διεξαγωγής των δραστηριοτήτων της εταιρείας στο εξωτερικό.

  Εν όψει των ανωτέρω, θεωρεί την υποβληθείσα πρόταση, όπως περιγράφεται στο Πληροφοριακό Δελτίο, συμφέρουσα.

  Δείτε την Αιτιολογημένη Γνώμη του ΔΣ και την έκθεση της Rothschild Martin Maurel προς το ΔΣ του Ιασώ στη δεξιά στήλη "Σχετικά Αρχεία".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ