Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 11-Ιουν-2019 17:42

  Τεχνική Ολυμπιακή: ΕΓΣ στις 2/7 για εισφορά των μετοχών της Πόρτο Καρράς σε θυγατρική

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε. θα πραγματοποιηθεί στις 2/7/2019, ημέρα Τρίτη, με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, την έγκριση της απόφασης του Δ.Σ. για την εισφορά του συνόλου των μετοχών της εταιρείας "ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε." που κατέχει η εταιρεία σε υπό ίδρυση 100% θυγατρική αυτής. 

  Ειδικότερα, όπως σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, καλούνται οι μέτοχοι της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία "ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε.", σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 02/07/2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00πμ, στα γραφεία της έδρας της εταιρείας (Σολωμού 20 – Άλιμος Αττικής), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

  1. Έγκριση της απόφασης του ΔΣ για την εισφορά του συνόλου των μετοχών της εταιρείας "ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε." που κατέχει η Εταιρεία σε υπό ίδρυση 100% θυγατρική αυτής.

  2. Ανακοίνωση και Έγκριση εκλογής μελών Διοικητικού Συμβουλίου σε πλήρωση κενωθεισών θέσεων. Έγκριση των Διοικητικών Συμβουλίων της εταιρείας που προέκυψαν μετά τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. της 23ης Ιουλίου 2018, 6ης Μαρτίου 2019 και 31ης Μαΐου 2019.

  3. Διάφορες ανακοινώσεις.

   

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων