Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 05-Ιουν-2019 12:54

  ΜΟΗ:  Πράσινο φως της ΓΣ για μέρισμα και μπόνους σε εργαζόμενους

  ΜΟΗ:  Πράσινο φως της ΓΣ για μέρισμα και μπόνους σε εργαζόμενους
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Του Χάρη Φλουδόπουλου

  Το μέρισμα ύψους 1,3 ευρώ ανά μετοχή, συνολικά 144 εκατ. ευρώ, της Motor Oil ενέκρινε προ ολίγου η ΓΣ των μετόχων. Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο καταβλήθηκε προμέρισμα 0,35 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα 95 σεντς θα καταβληθούν στις 3 Ιουλίου με ημερομηνία αποκοπής την 26η Ιουνίου.

  Παράλληλα η ΓΣ ενέκρινε τη διανομή ως μπόνους από τα κέρδη της εταιρείας ποσού 10,6 εκατ. ευρώ στο προσωπικό (1280 άτομα) και τα μέλη του ΔΣ. 

  Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης οι μικρομέτοχοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πορεία της εταιρείας ενώ η διοίκηση είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα βασικά μεγέθη της περασμένης χρήσης. Απαντώντας σε ερωτήσεις των μετόχων η διοίκηση εκτίμησε ότι η πορεία του διυλιστηρίου δε θα επηρεαστεί από τη νέα μονάδα στην Τουρκία. Αλλά και για την εφαρμογή του νέου κανονισμού για τα ναυτιλιακά καύσιμα, η διοίκηση σημείωσε ότι ο όμιλος είναι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στην αγορά.

  Κλείνοντας τις εργασίες της ετήσιας τακτικής ΓΣ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Μότορ Όιλ κ. Βαρδής Βαρδινογιάννης ευχήθηκε στους μετόχους να προσπαθήσουν και να καταφέρουν "να φτιάξουν τη χώρα όπως πρέπει”.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ