Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 30-Μαϊ-2019 11:35

  Diversa: ΕΓΣ στις 24 Ιουνίου για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στις 24 Ιουνίου, ημέρα Δευτέρα, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της DIVERSA με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

  Όπως σημειώνει η εισηγμένη σε σχετική ανακοίνωση, σήμερα την 30η Μαϊου του έτους 2019 το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας "DIVERSA A.E.B.E.” ορίζει ως ημέρα συγκλήσεως της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας, την 24η Ιουνίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 μ.μ. στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στην Αθήνα και επί της οδού Κρατίνου αριθμός 11, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων:

  Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας και σχετική τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρείας

  2. Λοιπά θέματα και ανακοινώσεις

  Στη Γενική Συνέλευση μπορούν να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν όλοι ανεξαιρέτως οι μέτοχοι της Εταιρίας, είτε αυτοπροσώπως, είτε δια αντιπροσώπου. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση πρέπει, μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από τον ίδιο βεβαίωση δέσμευσης μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρία μαζί με τα τυχόν πληρεξούσια αντιπροσώπευσης, στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων, Κρατίνου 11, 105 52 Αθήνα (τηλ. 210 52 42 195, fax. 210 52 44 681), πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης. Σε περίπτωση που δεν έχει οριστεί χειριστής και οι μετοχές τηρούνται σε ειδικό λογαριασμό, η βεβαίωση δέσμευσης μετοχών θα χορηγείται από τη Διεύθυνση Εκκαθάρισης, Διακανονισμού & Καταχώρησης της Ε.Χ.Α.Ε. Συμμετοχών (πρώην Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών).

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Διαβάστε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ
  και ηλεκτρονικά στο

  ReadPoint
  Κυκλοφορεί εκτάκτως
  Παρασκευή 5-Ιουν-2020