Συνεχης ενημερωση

  Σάββατο, 18-Μαϊ-2019 09:58

  Στην αγορά της Πορτογαλίας εισήλθε ο Όμιλος Stoiximan

  Στην αγορά της Πορτογαλίας εισήλθε ο Όμιλος Stoiximan
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Του Νίκου Χρυσικόπουλου

  Την έναρξη των δραστηριοτήτων του στην πορτογαλική αγορά τυχερών παιχνιδιών μέσω διαδικτύου πραγματοποίησε ο Όμιλος Stoiximan μέσω του διεθνούς brand Betano.

  Έπειτα από πολύμηνες διεργασίες, η Betano αδειοδοτήθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες της χώρες και ήδη έχει ξεκινήσει να παρέχει τις στοιχηματικές υπηρεσίες και προϊόντα της στην Πορτογαλία.

  Η ιβηρική χώρα έρχεται να προστεθεί στις στις αγορές της Γερμανίας, Αυστρίας, Ρουμανίας όπου ήδη δραστηριοποιείται ο Όμιλος Stoiximan.

  Country manager της Betano Portugal τοποθετήθηκε ο Ricardo Branquinho, ενώ σε σχετική ανακοίνωση για την πορτογαλική αγορά, ο CEO του Ομίλου Stoiximan, Γιώργος Δασκαλάκης (φωτογραφία), έκανε λόγο για συνεχή βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών στη χώρα που περιλαμβάνουν online sports betting και online casino.

  Η Betano αποτελεί έναν από τους τρεις άξονες ανάπτυξης της TCB Holdings. Ο όμιλος διαθέτει παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο με τη Stoiximan, στις αγορές του εξωτερικού με τη Betano που αποτελεί το διεθνές brand του ομίλου, ενώ σημαντικό βάρος έχει δοθεί και στο σκέλος του Game Tech όπου έχουν υλοποιηθεί σημαντικές επενδύσεις.

   

   

  Σήμερα ο Όμιλος Stoiximan διαθέτει περισσότερα από 300.000 ενεργά μέλη στις έξι χώρες που έχει αναπτύξει δραστηριότητα, έχοντας ξεκινήσει την επέκτασή του εκτός Ελλάδας το 2016 από την αγορά της Ρουμανίας. Απασχολεί πάνω από 550 εργαζόμενους, ενώ έχει αναπτύξει δική του τεχνολογία στο σκέλος του game tech.

  Υπενθυμίζεται πως το Δεκέμβριο του 2018 ο ΟΠΑΠ ολοκλήρωσε την εξαγορά ποσοστού 36,75% στην TCB Holdings Ltd (TCB), έναντι συνολικού τιμήματος 50 εκατ. ευρώ. Επιπρόσθετα, τον Ιανουάριο 2019, ο ΟΠΑΠ συμφώνησε για την απόκτηση του 51% των δραστηριοτήτων του Ομίλου Stoiximan στην Ελλάδα και την Κύπρο υπό την GML Interactive Ltd (GML), 100% θυγατρική εταιρεία της TCB, έναντι συνολικού τιμήματος 94,86 εκατ. ευρώ, πλέον των καθαρών ταμειακών διαθεσίμων κατά την ημέρα κλεισίματος. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με την ολοκλήρωση της συναλλαγής που τελεί υπό την έγκριση των αρμόδιων αρχών ρύθμισης της αγοράς τυχερών παιγνίων και ανταγωνισμού, ο ΟΠΑΠ θα αποκτήσει τον από κοινού έλεγχο των δραστηριοτήτων του Ομίλου Stoiximan στην Ελλάδα και την Κύπρο.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ