Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 17-Μαϊ-2019 16:51

  Τι δηλώνει ο Κ. Δομαζάκης για τον έλεγχο στην Creta Farms

  Τι δηλώνει ο Κ. Δομαζάκης για τον έλεγχο στην Creta Farms
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Tης Αλεξάνδρας Γκίτση

  Από τη Μεγάλη Τρίτη έχει σταματήσει, σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Δομαζάκη, ο έλεγχος που διενεργεί η PWC στην Creta Farms για τα 11,6 εκατ. ευρώ που υποστηρίζει ότι δάνεισε ο ίδιος την εταιρεία την περίοδο 2005-2006.

  Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει συγκεντρώσει στοιχεία και τα extrait των Τραπεζών για τα 10 εκατ. ευρώ από τα 11,6 εκατ. ευρώ που επιβεβαιώνουν, όπως είπε στο Capital.gr, πως ο ίδιος έχει χρηματοδοτήσει την εταιρεία κατά τα έτη 2005 -2006, και θα φέρουν την υπογραφή Ορκωτού ελεγκτή. Ενώ σκοπεύει να κοινοποίηση τα συγκεκριμένα έγγραφα μεταξύ των άλλων στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και στους μετόχους της εταιρείας.

  Κάτι που θα έχει δυνατότητα να το πράξει στις 7 Ιουνίου οπότε και ορίσθηκε να πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας μετά από δικό του αίτημα. Μια γενική συνέλευση που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αν και στον χρόνο που μεσολαβεί μέχρι τότε, είναι πολύ πιθανό ότι θα υπάρξουν και άλλες εξελίξεις.

  Στα της γενικής συνέλευσης οι αδελφοί Δομαζάκη και δύο βασικοί μέτοχοι της Κρητικής Αλλαντοβιομηχανίας αν μη τι άλλο θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους.  Μεταξύ των θεμάτων της συνέλευσης η ανάκληση του διοικητικού συμβουλίου και η εκλογή νέου, και ο ορισμός Ανεξάρτητων μελών και η ανάκληση των μελών της Επιτροπής Ελέγχου.

  Επίσης στα θέματα είναι η έγκριση συναφθείσας σύμβασης με την εταιρεία "NOVAPLOT ENTERPRISES LTD" για παραχώρηση δικαιωμάτων χρήσης σημάτων και ευρεσιτεχνιών. Η αξιολόγηση της αποδοτικότητας της συνεργασίας και των εν γένει δοσοληψιών της εταιρείας με την εταιρεία "NOVAPLOT ENTERPRISES LTD" κατά τη χρονική περίοδο 2015-2017.

  Η εξουσιοδότηση για την υποβολή καταγγελίας προς την Επιτροπή Ανταγωνισμού και την άσκηση αγωγής κατά ανταγωνιστριών εταιρειών για αθέμιτες ανταγωνιστικές πρακτικές.

  Αλλά και η αξιολόγηση της αποδοτικότητας των έργων της εταιρείας: α) "ΕΡΓΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ κατά το έτος 2011" και β) "ΕΡΓΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ κατά τα έτη 2013-2014".

  Επίσης ενημέρωση σχετικώς με τους προμηθευτές της εταιρείας εταιρείες "K. MEDIA ΙΚΕ", "ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Α.Ε", "METALO LTD", "FOOD PROCESSING ENGINEERING SYSTEMS LIMITED". Αλλά και συζήτηση επί της χρηματοδότησης ποσού 11.651.814,33 ευρώ που υποστηρίζει ο μέτοχος της εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Δομαζάκης, ότι παρέσχε προς την εταιρεία κατά τη χρονική περίοδο 2005-2006.

  *Διαβάστε ακόμη: Τη Δευτέρα το πόρισμα της PwC για την Creta Farms

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων