Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 15-Μαϊ-2019 12:36

  Απερρίφθη η αίτηση ανακοπής της Folli Follie

  Απερρίφθη η αίτηση ανακοπής της Folli Follie
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την αίτηση ανακοπής που είχε υποβάλει η Folli Follie απέρριψε σήμερα το δικαστήριο, σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr.

  Η αίτηση ανακοπής αφορούσε την απόφαση 2049/19 του Πρωτοδικείου Αθηνών η οποία δικαίωνε μικροεπενδυτές της εισηγμένης. Με τη συγκεκριμένη απόφαση οι επενδυτές, μέλη της Ένωσης Ελλήνων Επενδυτών, είχαν κερδίσει την συντηρητική κατάσχεση των λογαριασμών της Folli Follie έως του ποσού των 1,8 εκατ. ευρώ. 

  Όπως έχει ήδη αναφέρει το Capital.gr, οι 56 επενδυτές, μέλη της Ένωσης Ελλήνων Επενδυτών ζητούν τη δέσμευση λογαριασμών και περιουσιακών στοιχείων της Folli Follie, έως του ποσού του 1,8 εκατ. ευρώ με την επίδοση της απόφασης του Πρωτοδικείου Αθηνών στην ασφαλιστική AIG και στις τράπεζες.

  Αυτή είναι η πρώτη επίδοση της απόφασης εις χείρας τρίτων ενώ θα ακολουθήσει νέο κύμα. Ωστόσο το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση και πόσο άμεσα θα δεσμευθούν τα ποσά θα φανεί μέσα στις επόμενες οχτώ ημέρες. Η AIG αλλά και όσοι άλλοι τρίτοι στους οποίους θα επιδοθεί η απόφαση του Πρωτοδικείου έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν ανακοπές. Η απόφαση έχει εκτελεστό χαρακτήρα, ωστόσο το ερώτημα είναι εάν θα βρεθούν χρήματα στους λογαριασμούς της εταιρείας. 
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων