Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 14-Μαϊ-2019 13:00

  Η Intrasoft International και η Mr. Healthtech σε νέα συνεργασία

  Η Intrasoft International και η Mr. Healthtech σε νέα συνεργασία
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τη συνεργασία της με την MR HealthTech ανακοινώνει η παγκόσμια εταιρία Πληροφορικής INTRASOFT International, στοχεύοντας στον ψηφιακό μετασχηματισμό της MR HealthTech στο κομμάτι των καινοτόμων λύσεων λογισμικού.

  Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η INTRASOFT θα υποστηρίξει την κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας στον τομέα της ασφάλισης υγείας MR HealthTech, στον μετασχηματισμό του κεντρικού της συστήματος διαχείρισης προγραμμάτων υγείας με σκοπό την επίτευξη των συνολικών της επιχειρησιακών στόχων. Η MR HealthTech και η INTRASOFT θα συνεργαστούν βάσει ενός μοντέλου Agile υλοποίησης, το οποίο επιλέχθηκε με σκοπό την ταχύτερη επίτευξη αποτελεσμάτων και άμεση ανταπόκριση σε αλλαγές που αναμένεται να προκύπτουν κατά τη διάρκεια του έργου. Στα τέλη του 2018, ολοκληρώθηκε επιτυχώς η πρώτη φάση της συνεργασίας, ενώ στις αρχές του 2019 ξεκίνησε η φάση υλοποίησης, μαζί με τα πρώτα παραδοτέα.

  Ο κ. Αλέξανδρος ΜάνοςΔιευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International σχολίασε: "Η συνεργασία με την MR HealthTech στην ανάπτυξη εφαρμογών, αξιοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες και Agile μεθοδολογία, είναι δείγμα της συνεχούς εξέλιξης της INTRASOFT και της ικανότητάς της να εξυπηρετεί όλους τους τύπους πελατών, στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Προσβλέπω στην επιτυχή συνέχιση και ανάπτυξη αυτής της συνεργασίας με την πρωτοπόρο MR HealthTech και τους πολύ αξιόλογους ανθρώπους της."

  Ο κ. Γεράσιμος Ραυτόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της MR HealthTech σχολίασε: "Επενδύουμε διαρκώς στα προϊόντα μας, με στόχο να βρίσκονται στα υψηλότερα επίπεδα τεχνολογίας και λειτουργικότητας. Συνεπώς, αναζητούμε συνεργάτες που μπορούν να μας βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου αυτού. Η εμπειρία και η φήμη των ανθρώπων της INTRASOFT International είναι εχέγγυα για μια εποικοδομητική συνεργασία. Είμαστε χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με μια εταιρία που μοιράζεται το ίδιο όραμα και αξίες με εμάς."

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων