Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 07-Μαϊ-2019 17:11

  Trastor: Απόκτηση τεσσάρων εταιρειών με ιδιόκτητα κτίρια γραφείων

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Trastor ΑΕΕΑΠ, σε συνέχεια της από 07.03.2019 ανακοίνωσης της, ανακοίνωσε σήμερα ότι, μετά και την πλήρωση των σχετικών αιρέσεων, ολοκληρώθηκε η απόκτηση του 100% των μετοχών τεσσάρων ανωνύμων εταιρειών με ιδιόκτητα κτίρια γραφείων σε Αθήνα, Μαρούσι, Κηφισιά και Αργυρούπολη, συνολικής επιφάνειας 21.700 τ.μ. περίπου.

  Το τίμημα για την απόκτηση των μετοχών των τεσσάρων εταιρειών ανήλθε σε €16.309.924 ενώ η αξία των στοιχείων ενεργητικού των αποκτηθέντων εταιρειών ανέρχεται σε €27.800.000.

  Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Τάσος Καζίνος, δήλωσε σχετικά: "Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή για εμάς, καθώς ολοκληρώσαμε με επιτυχία μια ιδιαίτερα σύνθετη και απαιτητική επένδυση ύψους 27,8 εκατ. Ευρώ. Είναι η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα επένδυση της Trastor Α.Ε.Ε.Α.Π. και η πρώτη που ολοκληρώσαμε μέσω της απόκτησης εταιρειών. Αποδεικνύουμε, κατ’ αυτόν τον τρόπο, στην πράξη την ικανότητά μας να ολοκληρώνουμε επενδύσεις μεγάλου μεγέθους και υψηλής πολυπλοκότητας. Συνεχίζουμε να υπηρετούμε με συνέπεια τη στρατηγική μας, επενδύοντας στο θετικό momentum της αγοράς των ακινήτων, με εμπιστοσύνη στις δυνατότητες και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας."
  Αθήνα, 7 Μαΐου 2019

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων