Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 03-Μαϊ-2019 20:44

  Επιχειρησιακή αναδιάρθρωση στην Intralot

  Επιχειρησιακή αναδιάρθρωση στην Intralot
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Επιχειρησιακή αναδιάρθρωση του ομίλου ανακοίνωσε η Intralot. Συγκεκριμένα, όπως κάνει γνωστό με σχετική της ανακοίνωση, oι μέχρι σήμερα Γενικές Διευθύνσεις, Operations, Technology, Digital, και Commercial αναδιοργανώνονται με στελέχη από το έμπειρο δυναμικό της εταιρείας, υπό τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο Νίκο Νικολακόπουλο, ως εξής: 

  1. Γενική Διεύθυνση Sales & Operations με Chief Sales & Operations Officer την κα Μαρία Στεργίου, υπεύθυνη για τη λειτουργία των θυγατρικών, την παρακολούθηση όλων των έργων, καθώς και για την ανάπτυξη νέων αγορών, τη συμμετοχή σε διαγωνισμούς και τις πωλήσεις. 

  2. Γενική Διεύθυνση Services & Delivery, με Chief Services & Delivery Officer τον κ. Χρήστο Δημητριάδη, υπεύθυνο για την ολοκληρωμένη υλοποίηση των λύσεων και την τεχνική υποστήριξη όλων των έργων. 

  3. Γενική Διεύθυνση Lotteries, με Chief Lotteries Officer τον κ. Φώτη Κωνσταντέλλο, υπεύθυνο για την προϊοντική και τεχνική ανάπτυξη και εξέλιξη της πλατφόρμας LOTOS και των τερματικών του λοταριακού οικοσυστήματος. 

  4. Γενική Διεύθυνση Digital & Sports Betting, με Chief Digital & Sports Betting Officer τον κ. Nicklas Zajdel, υπεύθυνο για την προϊοντική και τεχνική ανάπτυξη και εξέλιξη της στοιχηματικής πλατφόρμας INTRALOT Orion, του Trading, και των προϊόντων και υπηρεσιών digital. 

  O κ. Αργύριος Διαμαντής, μέχρι σήμερα Chief Technology Officer αναλαμβάνει καθήκοντα Senior Advisor της Διοίκησης του Ομίλου για θέματα νέων τεχνολογιών και καινοτομίας. 

  Η εταιρεία επισημαίνει πως η νέα δομή ανταποκρίνεται στο στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας για βελτιστοποίηση του κόστους και της λειτουργικότητας, την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη υλοποίηση των έργων και την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων των νέων προϊόντων της Intralot για τον ψηφιακό μετασχηματισμό μέσα από καθετοποιημένες προϊοντικές μονάδες. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων