Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 25-Απρ-2019 09:55

  Cenergy Holdings: Στις 28 Μαΐου η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στις 28 Μαΐου, ημέρα Τρίτη, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μετοχών της Cenergy Holdings S.A.

  Όπως σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Cenergy Holdings SA. (η Εταιρεία) προσκαλεί τους μετόχους στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μετοχών (η Συνέλευση), η οποία θα λάβει χώρα την Τρίτη, 28 Μαΐου 2019, στις 10.00 πμ. (ώρα Κεντρικής Ευρώπης) στην έδρα της εταιρείας, 30 Avenue Marnix, 1000, Βρυξέλλες, Βέλγιο.

  ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

  1 Έκθεση διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου και έκθεση του νομίμου ελεγκτή αναφορικά με τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της Εταιρείας για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2018.

  2. Παρουσίαση των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων και της σχετικής έκθεσης διαχείρισης.

  3. Έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2018 (συμπεριλαμβανομένης της διάθεσης των αποτελεσμάτων χρήσης).

  Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2018, συμπεριλαμβανομένης της διάθεσης των αποτελεσμάτων χρήσης.

  4. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη αποζημίωσης.

  Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη αποζημίωσης εκ της εκτελέσεως των καθηκόντων τους κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2018.

  5. Απαλλαγή του νομίμου ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης.

  Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η απαλλαγή του νομίμου ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης εκ της εκτελέσεως των καθηκόντων του κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2018.

  6. Ανανέωση της θητείας των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και εκλογή νέου μέλους.

  Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η ανανέωση της θητείας του κ. Jacques Moulaert ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2020.

  Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η ανανέωση της θητείας του κ. Δημητρίου Κυριακόπουλου ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2020.

  Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η ανανέωση της θητείας του κ. Xavier Bedoret ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2020.

  Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η ανανέωση της θητείας του κ. Simon Macvicker ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2020.

  Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η εκλογή του κ. Rudolf Wiedenmann ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2020.

  Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η ανανέωση της θητείας του κ. Wiliam Gallagher ως ανεξάρτητου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2020.

  Ο κ. Gallagher πληροί τα κριτήρια ανεξαρτησίας που καθορίζονται στο άρθρο 526ter του Βελγικού Κώδικα Εταιριών.

  Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η ανανέωση της θητείας του κ. Manuel Iraola ως ανεξάρτητου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2020.

  Ο κ. Iraola πληροί τα κριτήρια ανεξαρτησίας που καθορίζονται στο άρθρο 526ter του Βελγικού Κώδικα Εταιριών.

  Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η ανανέωση της θητείας του κ. Joseph Rutkowski ως ανεξάρτητου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2020.

  Ο κ. Rutkowski πληροί τα κριτήρια ανεξαρτησίας που καθορίζονται στο άρθρο 526ter του Βελγικού Κώδικα Εταιριών.

  7. Διορισμός νομίμου ελεγκτή και έγκριση αμοιβής.

  Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται ο διορισμός ως νομίμου ελεγκτή της ελεγκτικής εταιρείας, PriceWaterhouseCoopers - Reviseurs d’entreprises SCRL, σε
  συντομογραφία PwC Reviseurs d’Entreprises, εκπροσωπούμενη από τον Marc Daelman, για περίοδο τριών ετών που λήγει κατά την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα εγκρίνει τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις του οικονομικού έτους που λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2021, και o καθορισμός της ετήσιας αμοιβής του στο ποσό των 100.000 Ευρώ.

  8. Έγκριση της έκθεσης αποδοχών (συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής αποδοχών).

  Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η έγκριση της έκθεσης αποδοχών για το οικονομικό έτος 2018, όπως αυτή ορίζεται στον ετήσιο απολογισμό του 2018, συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής αποδοχών.

  9. Έγκριση των αποδοχών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

  Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η χορήγηση σε κάθε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου σταθερής μικτής αμοιβής 25.000 ευρώ. Επιπλέον, προτείνεται (i) η χορήγηση σε κάθε μέλος της επιτροπής ελέγχου σταθερής μικτής αμοιβής 25.000 ευρώ, και (ii) η χορήγηση σε κάθε μέλος της επιτροπής ορισμού υποψηφίων και αμοιβών, σταθερής μικτής αμοιβής 25.000 ευρώ. Τα ποσά αυτά δίδονται ως ανταμοιβή για την εκπλήρωση της εντολής τους για το χρονικό διάστημα μεταξύ 28 Μαΐου 2019 και της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης του 2020.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων